Umax uvedl dvě nové klávesnice

8. 9. 2006 18:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Dvě nové klávesnice aneb Design a uživatelský komfort na prvním místě

Umax uvedl dvě nové klávesnice

UMAX Czech a.s. uvádí na trh dvě zbrusu nové klávesnice, které by se měly stát vítaným doplňkem k počítačům pro náročné uživatele a špičkové profesionály. Neotřelý design a uživatelský komfort jsou hlavními přednostmi obou modelů.

První z nových klávesnic je model WK 7000 INSPIRE, která na první pohled zaujme sněhobílým provedením. Radost budou mít uživatelé nejen klasických PC, ale díky kompatibilitě i milovníci Apple. Po prvním doteku Vás zaujme nízký a příjemný zdvih, daný použitou technologií známou spíše z notebooků. 108 kláves je rozloženo do tří samostatných oblastí, tak je znáte z běžných typů. Samozřejmostí jsou české znaky na klávesách (CZ/US layout). Cena je stanovena na 799 Kč s DPH.

UMAX, jako první na českém trhu, uvedl před dvěma lety řadu podsvícených klávesnic, které se stali velkým hitem. Logickým pokračovatelem je druhá novinka EL 725 LUMI. K uživatelskému komfortu i za snížených světelných podmínek (díky patentované EL technolgii) je v tomto modelu implementováno navíc 18 speciálních tlačítek pro ovládání multimediálních aplikací a dalších funkcí. Cena této klávesnice je 999 Kč s DPH.

Záruka obou modelů je 2 roky.