D-LINK síťová kamera DCS-6620

11. 9. 2006 19:07    Rubrika: Tiskové zprávy

D-LINK PŘEDSTAVUJE SÍŤOVOU KAMERU S 10X OPTICKÝM ZOOMEM

D-LINK síťová kamera DCS-6620

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost D-Link představila nového člena rodiny internetových kamer SECURICAM Network: síťovou kameru DCS-6620 s 10x optickým zoomem. Tato kamera, vybavená podporou dvou kodeků, objektivem s 10x optickým zoomem, vestavěným mikrofonem, citlivým snímačem pro slabé osvětlení a 10/100 Fast Ethernet portem pro bezpečné a spolehlivé síťové připojení, představuje dokonalé řešení pro dálkové monitorování, které splní vaše bezpečnostní požadavky.

Síťová kamera DCS-6620 umožňuje mimo jiné i obousměrný přenos zvuku. Stačí připojit reproduktor a s pomocí vestavěného mikrofonu můžete komunikovat se subjekty poblíž kamery. Ideálním místem pro využití této funkce je například vchod do budovy, kde můžete identifikovat osoby před povolením vstupu.

DCS-6620 má motorizované otáčení, naklánění a optický zoom, což vám dává větší možnosti dálkového dozoru. Objektiv s 10x optickým zoomem, automatickým ostřením a automatickým nastavením clony přináší lepší kvalitu obrazu, než samotný digitální zoom. Optický zoom poskytuje obraz s množstvím detailů, potřebných pro identifikaci osob, poznávacích značek aut a dalších důležitých prvků, které nejsou dostatečně zřetelné při použití digitálního zoomu.

Díky podpoře nahrávání ve formátu Motion JPEG a MPEG-4 je kamera DCS-6620 dobře vybavena pro různé požadavky. Motion JPEG přináší větší integritu souboru, což je ideální pro monitorování kritických situací. MPEG-4 video dává soubory s menší velikostí, což je užitečnější pro dlouhodobé záznamy nebo pro přenos v sítích s malou šířkou pásma.

DCS-6620 dokáže nahrávat videozáznam i při slabém osvětlení a tím se výborně hodí pro noční ostrahu. Extrémně vysoká světelná citlivost 0,05 luxu umožňuje záznam v téměř úplné tmě.

Obraz z kamery můžete sledovat na dálku přes Internet s pomocí webového rozhraní nebo IP dohlížecího programu od D-Link. Webové rozhraní umožňuje sledovat živý přenos z kamery až 10 uživatelům současně. Pomocí IP dohlížecího programu s mnoha funkcemi můžete sledovat a ovládat až 16 kamer, načasovat nahrávání, nastavit funkce pro detekci pohybu a měnit nastavení jedné nebo více kamer.

Tiskové zprávy

Diskuse