GRISOFT nabízí testování nové generace AVG

11. 9. 2006 19:06    Rubrika: Tiskové zprávy

GRISOFT svým zákazníkům nabízí testování nové generace AVG s ochranou proti všem známým druhům internetových hrozeb

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nové nástroje, funkce a uživatelské rozhraní si zájemci mohou vyzkoušet v operačních systémech Windows, GNU/Linux a FreeBSD

GRISOFT, dodavatel bezpečnostního software AVG, dnes uvolnil ke stažení testovací verze bezpečnostních aplikací z řady AVG 7.5, které přinášejí významné rozšíření ochrany citlivých dat a zvýšení uživatelského komfortu díky sjednocenému uživatelskému rozhraní, společným automatickým aktualizacím a nepřetržitě dostupné uživatelské podpoře.

Dosavadní nabídku produktů AVG s příchodem verze 7.5 GRISOFT rozšířil o nástroj AVG Anti-Spyware 7.5, spojení antiviru a antispyware s názvem AVG Anti-Malware 7.5 a sadu bezpečnostních nástrojů AVG Internet Security 7.5, která navíc zahrnuje také firewall, filtr nevyžádaní pošty a nástroje pro odhalení podvodných emailů. Pro podnikové nasazení jsou určeny nové produkty AVG Anti-Virus, AVG File Server a AVG Email Server pro operační systémy GNU/Linux a FreeBSD.

Vývojové verze produktů AVG jsou určeny k testování kompatibility v co největším počtu různých hardwarových i softwarových konfigurací v operačních systémech Windows XP, Windows Vista Beta 2/RC1, FreeBSD a GNU/Linux. Zpětná vazba od uživatelů slouží k odstranění případných chyb a jako inspirace pro další vývoj. Nasazení AVG 7.5 Beta v produkčním prostředí ve firmách a na primárních PC v domácnostech není doporučeno, přestože produkty z řady AVG 7.5 i ve fázi betaverze nabízejí špičkovou ochranu a vysokou stabilitu.

Tiskové zprávy

Diskuse