Prestigio Portable Multimedia Recorder PMR-701

11. 9. 2006 19:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Prestigio uvádí nový multimediální přehrávač pro mobilní uživatele

Prestigio Portable Multimedia Recorder PMR-701

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Prestigio uvedla na trh jedinečné digitální zařízení, určené k zábavě na cestách – Prestigio Portable Multimedia Recorder PMR-701. Produkt je zákazníkům dostupný již nyní, prostřednictvím obchodních partnerů v celé střední a východní Evropě, Blízkém východě a Africe.

Prestigio Portable Multimedia Recorder (PMR) je kompaktní zařízení, umožňující uživatelům sledování videa a poslouchání neomezeného množsví hudby ať už jsou kdekoliv. Toto multifunkční zařízení je navrženo pro mobilní uživatele, kteří nechtějí jen tak ztrácet čas při svých výletech a kteří chtějí mít svá multimediální data sebou i na svých procházkách.

Pomocí PMR-701 je možno nahrávat video nebo statické snímky z externích A/V zařízení jako je například TV, videorekordér nebo videokamera. Modely PMR s volitelným integrovaným TV tunerem navíc umožňují sledování klasické nebo kabelové televize. Kromě toho může uživatel na svých cestách sledovat filmy nebo prohlížet fotografie. To vše díky kvalitnímu LCD displeji s úhlopříčkou 3,5“ a rozlišením 320 x 240 obrazových bodů. PMR může posloužit i jako fotoalbum s funkcí slide-show nebo dokonce jako E-Book, umožňující čtení textových souborů. Integrované hodiny dobře poslouží při programování nahrávání z TV.

Prestigio Portable Multimedia Recorder je k dispozici s pevnými disky (1,8“ Mobile PATA) o velikosti 20 nebo 30 GB. PMR-701 nabízí možnost FM nahrávání i funkci digitálního hlasového záznamníku - diktafonu. Pomocí vysokorychlostního rozhraní USB 2.0 může uživatel přenášet soubory anebo celé adresáře z PC do PMR při rychlosti až 15 MB/s.

PMR podporuje režim USB Host, který dovoluje přímé propojení s digitálními fotoaparáty, USB flash disky, čtečkami paměťových karet a dalšími USB úložnými zařízeními. Po propojení pomocí USB kabelu mohou být soubory z těchto zařízení ihned přehrány pomocí PCM nebo přeneseny na jeho pevný disk.

Prestigio PMR-701 podporuje následující souborové formáty:
- Video: MPEG-1/2/4, ASF, AVI (DivX 3.11/4.x/5.x, XviD), WMV9, MP4.
- Audio: MP3, WMA9, AC3, AAC, OGG.
- Foto: JPG, BMP, GIF.

Přehrávač podporuje všechny dnes nejpopulárnější kodeky (včetně DivX a XVid), takže většina souborů může být přímo přehrávána bez nutnosti konverze. Soubrory s nepodporovanými formáty mohou být snadno převáděny pomocí programu One Click TransC, který je dodáván na CD společně s PMR.

Doporučené koncové ceny bez DPH:
· Prestigio Multimedia Player – 20 GB (MP3 Přehrávač/Rádio/Prohlížeč obrázků/TV tuner, HDD 20 GB, Tuner 87.5 ~ 108 MHz, USB 2.0, LCD displej), barva tmavě šedá/stříbrná, cena: 334 USD.

· Prestigio Multimedia Player – 30 GB (MP3 Přehrávač/Rádio/Prohlížeč obrázků/TV tuner, HDD 30 GB, Tuner 87.5 ~ 108 MHz, USB 2.0, LCD displej) barva tmavě šedá/stříbrná, cena: 361,7 USD.

Tiskové zprávy

Diskuse