Lenovo na veletrhu Invex/Digitex 2006

14. 9. 2006 21:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Lenovo na veletrhu Invex/Digitex 2006

Lenovo na veletrhu Invex/Digitex 2006

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nová produktová řada Lenovo 3000, notebooky a desktopy značky Lenovo, poprvé na brněnských veletrzích

Společnost Lenovo, třetí největší výrobce osobních počítačů na světě, která převzala „štafetu” vývoje a prodeje osobních počítačů IBM, se na letošních podzimních veletrzích Invex a Digitex bude prezentovat ve spolupráci se svými obchodními partnery.

Se společností Lenovo se tak budete moci na brněnském Výstavišti setkat například v pavilonu V v rámci expozice společnosti Orange & Green. Pro návštěvníky bude připravena výstava a přehled aktuálních prodávaných počítačů produktových řad Think a Lenovo 3000. K dispozici budou také produktové a prodejní materiály, stejně jako zástupci obou společností připraveni zodpovědět případné dotazy.

Logo a produkty společnosti Lenovo naleznete i na stáncích dalších firem, například společnosti Novell v pavilonu B.

“Účast na tradičních veletrzích Invex a Digitex je pro nás skvělou příležitostí setkat se s našimi zákazníky a přiblížit nabídku našich produktů odborné veřejnosti a dalším zájemcům. Minulý rok pro nás znamenal premiérovou účast Lenova na brněnském Výstavišti. Od té doby jsme výrazně rozšířili naše produktové portfolio, mám na mysli především novou řadu Lenovo 3000. Jsem si tedy jistý, že ve spolupráci s našimi obchodními partnery připravíme návštěvníkům zajímavé a přínosné expozice,” řekl Petr Toman, generální ředitel Lenovo Czech Republic.

Tiskové zprávy

Diskuse