Notebooky UMAX jsou od 11. září bezpečnější

17. 9. 2006 23:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Notebooky UMAX jsou od 11. září bezpečnější

Notebooky UMAX jsou od 11. září bezpečnější

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Datum 11. září inspirovalo společnost Umax Czech a.s. ke zvýšení bezpečnosti dat uživatelů mobilní výpočetní techniky. Od tohoto data začal Umax Czech a.s. přidávat ke všem svým vyrobeným notebookům komplexní řešení z vývojové dílny AEC Data Security Company s názvem TrustPort® Workstation.

Hrozby, kterým musíme ve světě informačních a komunikačních technologií denně čelit, jsou velmi různorodé. Na jejich eliminaci již dávno nestačí „pouze“ antivirový program. Neustále se objevují nová nebezpečí, proti kterým se musíme chránit. Ochrana dat před dnešními formami „kybernetického terorismu“ vyžaduje nasazení řady moderních bezpečnostních nástrojů. Proto dnes i na úrovni stanic potřebujeme nejen antivirové programy, ale také personální firewally. Pokud nám ale záleží na tom, aby byla naše data zabezpečena opravdu kvalitně, musíme používat ještě další aplikace, s jejichž pomocí můžeme elektronicky podepisovat, šifrovat či bezpečně skartovat.

Tyto nároky splňuje řešení TrustPort® Workstation, které zajišťuje všechny základní oblasti informační bezpečnosti pracovní stanice: antivirová ochrana, zabezpečení síťového připojení, on-line šifrování, elektronický podpis a bezpečná skartace.

Uživatel nalezne v každém příslušenství notebooku úhledně zabalené CD s návodem na instalaci. Po půlročním bezplatném používání se může rozhodnou pro nákup plné 2.leté verze za zvýhodněných podmínek.

Tiskové zprávy

Diskuse