Netgear masově expeduje WiFi telefon pro Skype

18. 9. 2006 19:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Netgear masově expeduje WiFi telefon pro Skype

Netgear masově expeduje WiFi telefon pro Skype

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Telefon NETGEAR Skype WiFi Phone (SPH101) uspokojuje mezinárodní poptávku po mobilní internetové telefonii.

Netgear, světový poskytovatel technologicky vyspělých značkových síťových produktů dnes oznámil, že zahajuje celosvětovou distribuci produktu NETGEAR WiFi telefon pro Skype (SPH101). Jde o světově první produkt, uvádějící ve skutečnost Skype WiFi Internetovou telefonii pro více než 113 milionů uživatelů služby Skype.

Telefon, na který už dorazil opravdu úctyhodný počet objednávek od dychtivých vyznavačů služby Skype z celého světa, je od tohoto týdne expedován na území USA a Kanady. Pro Evropu a Asii bude dostupný počátkem měsíce října.

Telefon Skype WiFi Phone společnosti NETGEAR (SPH101) je první zařízení certifikované pro Skype, které spotřebitelům dovolí neomezeně zdarma volat ostatním uživatelům této služby doma i v zahraničí prostřednictvím bezdrátové sítě, aniž by byli připoutáni k počítači. Wifi telefon funguje kdekoliv na světě, všude tam, kde má uživatel k dispozici WiFi síť se zabezpečeným nebo otevřeným přístupem – doma, v kanceláři nebo v blízkosti veřejnému hotspotu či obecního přístupového bodu, který nevyžaduje ověření pomocí prohlížeče.

Díky přeinstalovanému software je Skype telefon připravený k použití s bezdrátovou sítí ihned po vybalení. Uživatel tak bude mít stejné možnosti, jako miliony současných uživatelů Skype, kteří mohou zdarma hovořit se svými přáteli používajícími Skype nebo se za několik korun za minutu spojit s lidmi, kteří tuto službu nevyužívají.

Intuitivní menu telefonu, v jasných, zářivých barvách , zobrazuje uložené kontakty Skype a informuje o jejich dostupnosti on-line pro snadnou komunikaci, podobně jako u osobního počítače. Zákazníci si mohou vychutnat i vynikající kvalitu zvuku, aniž by tím nějak trpěla doba hovoru či doba pohotovostního režimu. Ještě letos bude telefon společnosti NETGEAR podporovat i různé jazyky.

NETGEAR WiFi telefon pro Skype získal logo „Skype Certified“ protože vyhovuje standardům společnosti Skype pro vysoce kvalitní produkty s designem a technickými specifikacemi, zajišťujícími výrazné zlepšení možností, které služba nabízí uživatelům.

Cílem certifikace pro Skype je dát uživatelům záruku, že daný produkt bude snadno použitelný a bude se softwarem Skype dobře spolupracovat. Hardwarové produkty certifikované pro Skype podstupují přísné testování v délce přesahující jeden měsíc. Jen tak lze zaručit, že budou vyhovovat vysokým standardům služby Skype
v oblasti použitelnosti a technické kvality. Logo Skype Certified demonstruje důvěru společnosti Skype ke konstrukci produktu i partnerství se společností NETGEAR.

Telefon NETGEAR Skype WiFi Phone (SPH101) je už nyní k dostání v Severní Americe, Evropě a jihovýchodní Asii prostřednictvím společností NETGEAR a Skype a v předních elektronických obchodech za doporučenou maloobchodní cenu 249,99 USD. Je k němu poskytována jednoletá záruka a nonstop technická podpora. Každý kupující získá navíc 30 volných minut v rámci služby SkypeOut pro volání na jakýkoliv telefon na světě a 30 dní bezplatného užívání služby Skype Voicemail – jako pozornost od společností NETGEAR a Skype.

Tiskové zprávy

Diskuse