Sony Vaio FE30 - stylová mobilní zábava

25. 9. 2006 17:30    Rubrika: Tiskové zprávy

S kolekcí VAIO aktualizovanou pro podzim 2006 přináší společnost Sony do domácí zábavy nejnovější technologie

Sony Vaio FE30 - stylová mobilní zábava

Řada FE30 – procesor Intel® Core™ 2 Duo, robustní pevný disk 120 GB a obrazovka s dvojitým podsvícením – stylová mobilní zábava

Model FE39VP je určen pro každého zájemce o špičkovou grafiku v notebooku menšího formátu. Součástí širokoúhlého displeje s úhlopříčkou 15,4" a rozlišením 1280 x 800 pixelů je technologie X-Black LCD™ umožňující dosažení mimořádného kontrastu a barev, vybrané modely jsou navíc vybaveny dvojitým podsvícením, které se podílí na zcela nových dimenzích jasu.

K dalším výjimečným vlastnostem nového modelu FE39VP patří možnost výběru procesorů Intel® Core™ 2 Duo 1,66 GHz T5500, některé modely jsou vybaveny pamětí 1 GB a robustním pevným diskem s kapacitou 120 GB. Příznačné stylové provedení Sony dodává onen významný a nezaměnitelný charakter, díky němuž se model FE39VP řadí do vlastní kvalitativní třídy.

„VAIO obsahuje vždy ty nejnovější technologie umožňující splnit a překonat očekávání zákazníků,“ říká Jun Koyama, odbytový ředitel evropské divize VAIO. „Řady VAIO jsou nyní ještě výkonnější a poskytují intenzivnější zábavné prožitky než kdy dřív.“