Pracující design: VAIO N19VP

25. 9. 2006 17:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Pracující design: VAIO N19VP

Pracující design: VAIO N19VP

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nový přírůstek mezi notebooky řady VAIO kombinuje působivý vzhled s cenově dostupnou účelností

Model VAIO N19VP je určen pro každého, kdo požaduje praktický a všestranný notebook pro domácí či školní využití. Nabízí vynikající uplatnění bez zbytečných „parádiček“ a co je zásadní – svou podstatou zůstává členem rodiny VAIO. Stačí jediný pohled na jeho úhledný klasický vzhled.

„Víme, že existuje spousta zájemců, kteří požadují mobilitu podpořenou klíčovými funkcemi, ale bez kompromisů v designu či kvalitě,“ říká Jun Koyama, ředitel IT divize evropské centrály VAIO (VOE). „Přesně to jim poskytne řada N10.“

Charakteristický design Sony je v souladu s klíčovými parametry. Modely řady se osazují procesory Intel® Core™ Duo, pevnými disky s kapacitou 80 GB a 512 MB pamětí.

Celá řada má své standardy, zejména tam, kde se jedná o komfortní a snadné použití. Notebook o rozměru A4 je vybaven výborně čitelným širokoúhlým displejem s úhlopříčkou 15,4", který pracuje při rozlišení 1 280 x 800. Výsledkem je všestranný mobilní formát s velkorysým prostorem na ploše obrazovky a ergonomickou klávesnicí. Výkonově efektivní grafika integrovaná na základní desce vděčí za své parametry čipsetu Intel® 945 GM.

Notebooky VAIO jsou vyhlášeny svými vynikajícími monitory a model N19VP není výjimkou. Technologie Sony X-Black LCD™ významně zvyšuje rozsah kontrastu, takže černá bude skutečně černá a vše ostatní bude podáno v mnohem přirozenějších a realističtějších odstínech. Vynikající je i zobrazení barev – budou bohatší a živější – od základního standardu běžných LCD panelů uplynula už dlouhá cesta.

Všechny modely jsou osazeny jednotkou DVD±RW s podporou dvouvrstvého zápisu, která umožňuje zisk skutečně obrovské záznamové kapacity (až 8,5 GB u disků s dvojitou záznamovou vrstvou), bezpečnou archivaci či snadné sdílení s ostatními. Tuto mimořádně výhodnou výbavu ocení především studenti.

Vysokorychlostní bezdrátové rozhraní 802.11a/b/g je standardem u všech modelů stejně jako kabelový Ethernet (100Base-TX/10Base-T) a konektivita s domácí bezdrátovou či kabelovou sítí je tak plně dostupná. Notebook N19VP je vybaven praktickým slotem na paměťové karty SD Card (Secure Digital) a Memory Stick™ (kompatibilní s Memory Stick™ Duo a Memory Stick™ PRO Duo), díky nimž je využití digitálních fotoaparátů a mnoha dalších digitálních zařízení snadnou záležitostí.

Tiskové zprávy

Diskuse