Intel Developer Forum (IDF) poprvé v Praze

3. 10. 2006 01:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Prestižní konference Intel Developer Forum (IDF) poprvé v Praze

Oficiální uvedení nové technologie Intel® vPro™ ve střední a východní Evropě na konferenci IDF 4. října

Ve středu 4. října se poprvé v Praze koná prestižní konference Intel Developer Forum (IDF). IDF přináší poutavou náplň, kde se na školeních, diskusích a přednáškách schází přední odborníci a vůdčí osobnosti světa technologií. Účastníci se zde kromě nejnovějších informací z oboru dozvědí i o možnostech spolupráce a modernizace ve všech klíčových technologických oblastech.

V rámci konference IDF proběhne i oficiální uvedení nové technologie Intel® vPro™ ve střední a východní Evropě. Tato technologie představuje sadu hardwaru a softwaru, která IT pracovníkům přináší bezkonkurenční úroveň výkonu a proaktivního řízení zabezpečení a nákladů.

V rámci hlavních přednášek vystoupí v Praze Christian Morales, vicepresident Sales and Marketing Group / General Manager pro oblast EMEA a Daniel J. Casaletto, vicepresident Digital Enterprise Group / Corporate Technology Group / ředitel Microprocessor Architecture and Planning.

„Pro návštěvníky IDF v Praze jsme připravili hned několik zajímavostí. Upozornil bych především na oficiální představení nové platformy pro podnikové počítače Intel vPro a nové generace Intel technologií pro virtualizaci a správu systémů. Své novinky zde budou prezentovat i zúčastnění partneři, kteří představí produkty a technologie pro ryze korporátní sféru i digitální zábavu. Velkým odborným přínosem je, že všechna připravovaná témata budou prezentována odborníky, kteří se většinou na jejich vývoji i podíleli,“ hodnotí připravený program Evžen Pavlovský, Business Development Manager společnosti Intel.

V rámci IDF bude rovněž probíhat program Technology Insights, což je unikátní příležitost získat informace přímo od vedoucích techniků společnosti Intel a stratégů odvětví. Vedle hlavních přednášek demonstrujících rámcový směr technologického vývoje je zde k dispozici i podrobný popis jeho technologických základů.

Technologická témata na pražském IDF budou zahrnovat nejnovější vývoj v oblasti energeticky efektivního výkonu, architektury, platforem, polovodičů a softwaru. Jedná se o technologie, které již prakticky ovlivňují digitální domácnost, mobilitu a digital enterprise.

IDF přináší informace potřebné k přesnému porozumění nejnovějších technologických trendů a nástrojů k jejich implementaci, stejně jako umožňuje získání aktuálního přehledu o vývoji celého odvětví, plánovaných ohlášeních a trendech.

Partneři konference IDF v Praze:

Platinum – Microsoft
Gold – AutoCont, HP, IBM
Silver – nVidia, T-Mobile

Mediální partneři konference IDF v Praze:

Hlavní mediální partner: Computer a Connect!
Další mediální partneři: Centrum.cz, Inside, Computer Business a Software Developer

Vystavovatelé na konferenci IDF v Praze:

BGSLEVI
Corsair
FIC
Fujitsu Siemens
Grisoft
Siveco
Tyan
a vybrané divize společnosti Intel

Informace o partnerech, mediálních partnerech a vystavovatelích naleznete zde:
http://idfemea.intel.com/2006/prague/participation/showcase/se_list.htm

Registrace: http://idfemea.intel.com/2006/prague/registration/index.htm

Další informace: http://idfemea.intel.com/2006/prague/index.htm

Tiskové zprávy

Diskuse