Kingston USB flash disk Mini Fun

5. 10. 2006 18:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston přináší stylovost a zábavné funkce ve výkonném USB flash disku Mini Fun

Kingston USB flash disk Mini Fun

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

USB disk Kingston DataTraveler Mini Fun kombinuje jedinečný design s předním herním softwarem

Společnost Kingston Technology Company, Inc., oznámila uvedení flash disku Kingston® DataTraveler® Mini Fun, nejnovějšího přírůstku do rodiny USB flash disků DataTraveler společnosti Kingston, jenž se může pochlubit nejmenšími rozměry v tomto odvětví, které umožňují nejsnadnější přenosnost.

Disk měří pouze 3,8 x 1,9 cm. Disk Mini Fun je k dispozici v celé řadě barevných provedení a s kapacitami do 1 GB.

„Díky rostoucí oblíbenosti se USB flash disky staly nepostradatelným doplňkem pro studenty stejně jako profesionály,“ řekl Joe Teng, ředitel marketingu paměťových produktů společnosti Kingston. „Nyní si uživatelé mohou svůj disk Kingston DataTraveler Mini Fun připnout ke klíčům nebo mobilnímu telefonu a mít jej tak kdykoli k dispozici pro ukládání a obnovu dokumentů, fotografií, hudby, školních úkolů, zpráv nebo jiné rozdělané práce.“

USB flash disk DataTraveler Mini Fun společnosti Kingston se dodává s přeinstalovanými hrami společnosti Big Fish Games Atlantis a Magic Vines (Kouzelná réva). Atlantis je hra, která hráče přenese na cestu do 19. století, kde jako vedoucí týmu průzkumníků na tajné misi musí odhalit tajemství dávno zaniklého města v průběhu celkem 81 náročných herních úrovní. Magic Vines je hra ve stylu puzzle, v níž uživatelé musí putovat džunglemi a pláněmi celého světa, přičemž každé místo prozkoumávají v řadě stále složitějších puzzle skládaček. Hry Atlantis a Magic Vines jsou k dispozici v sedmi jazycích – angličtině, francouzštině, španělštině, němčině, korejštině, japonštině a ve zjednodušené čínštině. Každý disk obsahuje „Stručného průvodce“, jenž uživatele provede způsobem instalace her na jeho počítač.

„Jsme velmi potěšeni, že si společnost Kingston vybrala pro své nové USB flash disky Mini Fun hry Atlantis a Magic Vines,“ řekl Greg Enell, viceprezident obchodního rozvoje společnosti Big Fish Games. „Disky zvyšují zážitek hráčů díky tomu, že své hry mohou mít na cestách vždy u sebe a hrát je kdekoli, prakticky na jakémkoli počítači“.

Systémové požadavky na hru Atlantis představují procesor Pentium® II 400 MHz nebo rychlejší, 128 MB operační paměti RAM a grafickou kartu s rozlišením 800x600 a možností 3D akcelerace. Hra Magic Vines vyžaduje operační systém Microsoft® Windows 98 nebo vyšší, procesor Pentium II 400 MHz nebo rychlejší a 64 MB operační paměti RAM.

Disk DataTraveler Mini Fun je již nyní k dostání na adrese www.kingston.com nebo u maloobchodních prodejců. Ceny začínají na 315 korunách s DPH. Flash disk DataTraveler Mini Fun je zabezpečen pětiletou zárukou a vyhlášenou podporou a servisem společnosti Kingston.

Označení modelů a ceny
(Kingston DataTraveler Mini Fun-Označení modelů Výrobcem-doporučená maloobchodní cena s DPH)
256 MB Kingston DataTraveler Mini Fun – oranžový - DTMFO/256 - 315 Kč
512 MB Kingston DataTraveler Mini Fun – světle modrý - DTMFB/512 - 390 Kč
1 GB Kingston DataTraveler Mini Fun – žlutý - DTMFY/1GB - 630 Kč

Redakční poznámky:
* Část z uvedených kapacit je využita pro formátování a další funkce a není proto k dispozici pro ukládání dat. Podrobnější informace naleznete v Původci pro flash paměti společnosti Kingston na adrese www.kingston.com/Flash Memory_Guide. Hra Atlantis zabírá na disku 35MB a hra Magic Vines 45 MB.

** Rychlost se může lišit na základě hostitelského hardware, software a způsobu použití. Více informací o přenosových rychlostech a označení X získáte na adrese www.kingston.com/flash/x

Tiskové zprávy

Diskuse