Kingston CompactFlash Ultimate s EasyRecovery

5. 10. 2006 18:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Technology instaluje na své karty CompactFlash Ultimate software EasyRecovery společnosti Ontrack

Kingston CompactFlash Ultimate s EasyRecovery

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Karty mají vyšší rychlost zápisu 133x a k dispozici je nová verze s 8 GB pro větší kapacitu

Společnost Kingston Technology, největší nezávislý výrobce paměťových produktů na světě, oznámila vylepšení své řady paměťových karet CompactFlash „Ultimate“, které spočívá v předinstalování softwaru EasyRecovery Professional verze 6.1 společnosti Ontrack. Tento nový software je určen pro profesionální fotografy a pokročilé amatéry a umožňuje obnovu smazaných digitálních fotografií. Kromě toho společnost Kingston zvyšuje stálou rychlost zápisu na karty CompactFlash Ultimate s kapacitou 2 GB a 4 GB ze 100x na 133x a doplní tuto řadu i o novou 8 GB kartu s rychlostí zápisu 133x.

EasyRecovery Professional verze 6.1 je nejnovější software pro obnovu dat společnosti Ontrack. Je navržen pro obnovení fotografií, jež byly poškozeny nebo omylem smazány, a poskytuje úplné, snadno použitelné rozhraní pro záchranu snímků, které fotografům nabídne větší klid mysli a lepší ochranu pořízených záběrů.

Rychlost zápisu na karty CompactFlash – ve spojení s rychlostí, kterou dokáže na karty zapisovat samotný fotoaparát, určuje, jak rychle je možné jednotlivé záběry na kartu CompactFlash ukládat. Paměťové karty CompactFlash Ultimate společnosti Kingston s kapacitami 2, 4 a 8 GB (s referenční rychlostí 133x) dokáží fotografie účinně a průběžně ukládat během jejich snímání fotoaparátem a umožňují tak nepřerušený tok obrazových informací z fotoaparátu do paměťové karty, díky čemuž maximalizují celkovou rychlost zápisu a funkčnost systému daného digitálního fotoaparátu.

Nová karta CompactFlash Ultimate s kapacitou 8 GB a rychlostí zápisu 133x nabízí výkonné řešení pro fotografy, kteří využívají vyspělejší aplikace pro zpracování obrazu a od paměťové karty s vysokou kapacitou požadují jednak větší úložný prostor a jednak i vyšší rychlost. Pokud jsou karty Kingston CompactFlash Ultimate s kapacitou 8 GB použity ve spojení s vysoce výkonnými digitálními fotoaparáty, mohou poskytnout ultra rychlé přenosové rychlosti – při čtení až 23 MB/s a při zápisu až 20 MB/s.

Jim Selby, ředitel marketingu produktů pro EMEA společnosti Kingston, k tomu říká: „Poptávka po vyšších rychlostech a softwaru pro obnovu snímků mezi profesionálními a vážnými amatérskými fotografy rychle roste. Nejnovější karty CompactFlash Ultimate společnosti Kingston jsou navrženy tak, aby tyto rostoucí nároky splňovaly a nabízejí tak vstup do další generace technologií pamětí typu flash.“

Paměťové karty CompactFlash Ultimate společnosti Kingston Technology jsou 100 procentně testovány a mají doživotní záruku a non-stop technickou podporu.

Karty Kingston Technology CompactFlash Ultimate
Označení modelu Kapacita a vlastnosti Výrobcem doporučená maloobchodní cena
(včetně DPH).
Změny cen jsou vyhrazeny.
CF/8GB-U Karta 8 GB CompactFlash Ultimate 133x 12 962 Kč
CF/4GB-U Karta 4 GB CompactFlash Ultimate 133x 5 962 Kč
CF/2GB-U Karta 2 GB CompactFlash Ultimate 133x 2 703 Kč
CF/1GB-U Karta 1 GB CompactFlash Ultimate 100x 1 557 Kč

Vlastnosti a technické údaje karet Kingston CompactFlash Ultimate:
Kapacity – 1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB
Rozměry – 1,43" x 1,68" x 0,13" (36,4mm x 42,8mm x 3,3mm) - CF Typ 1
Přenosová rychlost** – rychlost čtení 23 MB/s, rychlost zápisu až 20 MB/s; (2, 4, 8 GB); 133x
– rychlost čtení 21 MB/s, rychlost zápisu 18 MB/s (1 GB); 120x
Provozní teplota – 32º F až 140º F (0º C až 60º C)
Teplota pro skladování – -4º F až 185º F (-20º C – 85º C)
Standardizace – splňují specifikační standardy CompactFlash Association
Ochrana – předinstalovaný software společnosti Ontrack pro obnovu dat EasyRecovery Professional 6.1 pro operační systémy Windows 2000 a XP
Kompaktní – jedna třetina velikosti standardní PC karty
Snadnost použití – plug-and-go
Všestrannost – kompatibilní s adaptéry pro PC Card Type II
Úspornost – režim automatického spánku šetří životnost baterií systému
Záruka – doživotní záruka

Další informace o paměťových kartách typu flash společnosti Kingston Technology můžete získat na internetové adrese www.kingston.com/uk.

Redakční poznámky:
* Část z uvedených kapacit je využita pro formátování a další funkce a není proto k dispozici pro ukládání dat. Podrobnější informace naleznete v Původci pro flash paměti společnosti Kingston na adrese www.kingston.com/Flash Memory_Guide.

** Rychlost se může lišit na základě hostitelského hardware, software a způsobu použití. Více informací o přenosových rychlostech a označení X získáte na adrese www.kingston.com/flash/x

Tiskové zprávy

Diskuse