Sony Ericsson MBW-100

5. 10. 2006 18:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Sony Ericsson u příležitosti pátého výročí svého vzniku představila nový módní doplněk sloužící zároveň jako příslušenství mobilního telefonu. Jedná se o první náramkové Bluetooth hodinky od dodavatele mobilních telefonů.

Sony Ericsson MBW-100

Analogové hodinky s označením MBW-100 jsou vyrobeny z kvalitní oceli se stříbrným povrchem a umožňují správu hovorů a ovládání hudebního přehrávače. Uživatel tak může telefon nechat v kapse či tašce. Toto inovativní a stylové zařízení je vyrobeno ve spolupráci se společností Fossil, známou značkou hodinek a módních doplňků.

Hodinky MBW-100 mají pod ciferníkem umístěný OLED displej, který zobrazuje jméno nebo číslo volajícího či informaci o příchozí zprávě. Stačí pak pouhý stisk tlačítka na odmítnutí hovoru. Obdobně jednoduché je puštění a pozastavení hudebního přehrávače v mobilním telefonu a přeskakování přehrávaných skladeb. Ovládání telefonu je tak velmi jednoduché a zároveň diskrétní. Pokud se telefon ocitne mimo dosah hodinek, je o tom jejich majitel informován.

MBW-100 jsou zatím poslední z řady unikátních zařízení Sony Ericsson s technologií Bluetooth. Společnost v minulosti ještě pod značkou Ericsson nabídla první komerčně dostupnou náhlavní soupravu využívající Bluetooth. Dalším příkladem je úspěšné autíčko CAR-100, představené na veletrhu CeBIT v roce 2003, které ukázalo nové zábavní možnosti této bezdrátové technologie.

Sony Ericsson MBW-100 – charakteristiky:
Obsah balení:
• Bluetooth™ hodinky MBW-100
• Klip na nabíjení
• Nabíječka
• Návod
• Exkluzivní krabička
Klíčové vlastnosti:
• Voděodolné do 30 m
• Diskrétní správa hovorů
• Ovládání hudebního přehrávače telefonu
• Upozornění na příchozí zprávy