Internet prostřednictvím dotykové obrazovky

7. 10. 2006 22:33    Rubrika: Tiskové zprávy

INTERNET PROSTŘEDNICTVÍM DOTEKOVÉ OBRAZOVKY

Internet prostřednictvím dotykové obrazovky

O spojení Nintenda DS a prohlížeče Opera se mluví již řadu měsíců. Nyní se však slova mění ve skutečnost, neboť na český trh přichází nový Nintendo DS Browser. Exkluzivně pro herní konzole Nintendo DS a Nintendo DS Lite vychází již tento pátek 6. října 2006.

Už tedy nemusíte déle čekat na možnost surfovat po internetu, psát e-maily nebo chatovat s přáteli téměř kdekoliv a kdykoliv. Stačí vlastnit Nintendo DS nebo Nintendo DS Lite a mít přístup k Wi-Fi prostřednictvím veřejných hotspotů nebo internetovému připojení u Vás doma.

Nintendo DS Browser TM Software se nachází na původní Nintendo DS kartě. Aby bylo možné rychle prohlížet obrázky nebo multimédia, je součástí balíčku ještě Memory Expansion Pak, který padne pohodlně do zdířky pro herní kazety Game Boy Advance a existuje ve dvou provedeních – pro klasické Nintendo DS a pro nové Nintendo DS Lite.

Díky dotekové obrazovce je surfování s Nintendo DS velmi pohodlné. K otevření stránky nebo aktivaci linku stačí pouze jednoduchý dotek perem. Internetové adresy nebo jiné informace mohou být zadány přes digitální klávesnici nebo napsány ručně dotekovým perem.

Proto neváhejte, využijte neomezených možností internetu a připojte se k němu prostřednictvím své oblíbené herní konzole.

Datum vydání Nintendo DS Browser: 6.10.2006
Cena hry: 1499 Kč
Cena herní konzole Nintendo DS: 3990 Kč
Cena herní konzole Nintendo DS Lite: 4990 Kč

Tiskové zprávy

Diskuse