O2 se představuje na Invexu

7. 10. 2006 22:28    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 se představuje na Invexu

Společnost Telefónica O2 Czech Republic, první integrovaný operátor v České republice, se ve dnech 9. - 13. října 2006 zúčastní 16. ročníku mezinárodního veletrhu informačních a telekomunikačních technologií Invex/Digitex 2006. I v letošním roce společnost návštěvníkům představí široké spektrum služeb zaměřených na fixní a mobilní telefonii, které budou určeny jak residenční, tak korporátní klientele.

Nově vzniklý operátor si tak letos odbude na Invexu svoji premiéru a návštěvníci jeho expozic se mají opravdu na co těšit. Stejně jako v minulých letech, kdy naše telekomunikační jedničky vystupovaly ještě jako Eurotel a Český Telecom, bude pro návštěvníky připraveno několik oddělených stánků v celkem čtyřech pavilonech. V těch si budou moci zájemci jak prohlédnout to nejlepší z nabídky našeho největšího operátora, tak se také dozvědět o práci O2 na nejrůznějších projektech a jeho plánech do budoucna.

Hlavní prezentace pro residenční segment bude umístěna v srdci pavilónu B. Největším tahákem bude bezesporu O2 TV, horká nabídka v portfoliu společnosti. Všichni návštěvníci si budou moci tuto službu nejen prohlédnout, ale také na vlastní kůži vyzkoušet všechny možnosti, které internetová televize poskytuje. Kromě ní bude velká pozornost věnována mobilním i pevným datovým službám a řešením, v jejichž poskytování je O2 s velkým náskokem na špici pomyslného telekomunikačního pelotonu. Návštěvníci se ale mohou těšit také na celou řadu méně známých řešení, které budou představeny v doprovodných prezentacích.

Zájemci o řešení z oblasti firemní klientely si přijdou na své hned ve dvou různých pavilonech. V hale A se bude odehrávat hlavní část seminářů a prezentací, které se vztahují k nabídce produktů a služeb pro korporátní klientelu. Účastníci se na přednáškách budou moci seznámit s komplexními datovými řešeními, integrací mobilních a pevných služeb, novinkami v oblasti zabezpečení nebo se například dozvědět něco o hostingu IT služeb. Telefónica O2 se bude prezentovat také v hale E, kde se bude 10. října konat představení projektů v rámci CIPR - Czech ICT Project Review. O2 jako partner projektu předvede svou případovou studii, ve které ukáže, jak lze pomocí vhodné implementace ICT úspěšně podpořit růst a stabilitu firmy.

Čtvrtou lokací, ve které návštěvníci naleznou našeho největšího telekomunikačního operátora, bude pavilon G1. V něm bude v průběhu veletrhu probíhat blok přednášek a konferencí, které se týkají elektronické podpory rozvoje regionů. Celé akce se pod názvem "Dny krajů, měst a obcí" účastní nejvýznamnější dodavatelé pro veřejný sektor, kteří budou prezentovat svá řešení pro municipální projekty. Manažeři Telefónica O2 na něm operátora představí jako spolehlivého a důvěryhodného dodavatele služeb pro státní správu.

Letošní Invex/Digitex přinese návštěvníkům i tento rok to nejlepší, co lze v oblasti ICT produktů a služeb najít. Stánky O2 budou připraveny předvést mnoho revolučních řešení, které zákazníkům odhalí řadů aktuálních i plánovaných novinek, které naše telekomunikační jednička v brzké době chystá. Společnost Telefónica O2 Czech Republic si tak považuje za čest pozvat všechny zájemce ke svým stánkům a předvést jim to nejlepší ze své nabídky.