Siemens Gigaset E360

8. 10. 2006 22:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Věk není žádný problém: telefon Siemens Gigaset E360 nabízí eleganci, jednoduchost a bezpečí

Siemens Gigaset E360

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Rodiny a starší občané mají co se týče funkčnosti produktů a jejich životnosti velmi vysoká očekávání. Tyto požadavky se staly základem pro vývoj přístroje Siemens Gigaset E360. Výsledkem je kombinace stylu a funkčnosti, která nabízí bezpečí, jednoduchost používání a eleganci – to vše v jednom telefonu. Tento model má ergonomicky navržené sluchátko s velkými podsvícenými klávesami a podsvícený displej s velkými písmeny a čísly, a dále se čtyřmi tlačítky rychlé volby, která zákazníkům umožňují uložit si svá nejdůležitější čísla pro rychlé a jednoduché vytáčení.

Telefon Gigaset E360 disponuje funkcí zasílání SMS a možností přepnout na velký font písma v telefonním seznamu pro lepší čitelnost. Kombinace různých velikostí písma a velkých podsvícených kláves usnadňuje používání telefonu – a to i malým dětem či lidem se zhoršeným zrakem. Rychle a jednoduše lze změnit i hlasitost, a to tlačítkem přímo na sluchátku. Uživatelé tak nemusí pro změnu prohledávat menu a nastavení lze měnit i v průběhu hovoru. Kvalita zvuku je vynikající a kompatibilní i s naslouchátky. Větší výběr vyzváněcích tónů s vyšší hlasitostí zaručuje, že již nikdy nezmeškáte hovor proto, že jste neslyšeli telefon zvonit.

Telefon Gigaset E360 je vybaven reproduktorem pro handsfree, který je aktivován pomocí vlastní podsvícené klávesy, což prarodičům usnadňuje mluvit se svými vnoučaty najednou, aniž by si museli vzájemně předávat sluchátko. Mezi další funkce patří konektor pro náhlavní soupravu, telefonní seznam až pro 100 záznamů, budík či digitální hodiny jako šetřič displeje.

Výkonný ředitel společnosti Siemens Home and Office Communication Devices Jochen Eickholt zdůrazňuje: „Jako společnost musíme vytvářet produkty specifické pro určitou cílovou skupinu. Skupina lidí starších padesáti let je pro nás velmi důležitá. Jde o zkušené zákazníky, kteří vědí, co chtějí, a kteří kladou velký důraz na kvalitu a bezpečí. Důvěryhodná značka Siemens, ve spojení s ergonomickými funkcemi a bezpečím nabízeným telefonem Gigaset E360, je názorným příkladem našeho závazku k plnění jejich potřeb.“

Telefony Gigaset E360 lze díky funkci Plug & Play jednoduše nainstalovat. Funkce sluchátka a menu jsou intuitivní, praktické a jednoduché a společně s elegantním designem tak vytvářejí ideální dárek jak pro rodiče, tak prarodiče. Cena modelu Gigaset E360 je 2990,- Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse