Studentský tarif O2 Pohoda Simple

9. 10. 2006 23:31    Rubrika: Tiskové zprávy

S novým studentským tarifem O2 Pohoda Simple získáte dvakrát tolik než zaplatíte

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Telefónica O2 Czech Republic výrazně vylepšuje svou nabídku pro nejmladší zákazníky. Od 16. 10. mají všichni studenti a žáci základní školy starší 6ti let možnost využívat nový tarif „O2 Pohoda Simple“, který jim umožní volat a posílat SMS za mimořádně výhodných podmínek. Kromě nízkých cen si po aktivaci tohoto tarifu mohou sami vybrat, jestli budou čerpat svou měsíční částku včetně bonusu navíc za SMS či za volání.

Nový tarif se zařazuje do rodiny O2 Simple tarifů, které dávají všem zákazníkům zcela neomezenou svobodu pro využívání telekomunikačních služeb. Tyto tarify mají velmi jednoduchou filozofii, zákazníci si zvolí měsíční částku, která se jim potom společně s bonusem navíc automaticky uplatní na jakoukoliv kombinaci odeslaných SMS a uskutečněných hlasových hovorů. Koncept O2 Simple tarifů byl představen v září a zákazníci rychle zjistili, že s tarify O2 Simple získávají více, než za kolik zaplatí. Díky úspěchu nyní společnost O2 rozšiřuje tento koncept i na další potenciální skupiny zákazníků. Tarif „O2 Pohoda Simple“ je nově určen pro studenty i žáky – od žáků základních škol od 6ti let až po univerzitní studenty jakéhokoliv věku.

Pro všechny nové aktivace k měsíční částce BONUS 100%
Pro nové zákazníky a ty, kteří přejdou na tarif O2 Pohoda Simple z předplacených služeb či z tarifu Tandem, je od 16.10. 2006 připravena speciální promoakce. Po aktivaci tarifu, získají všichni zákazníci služby O2 Pohoda Simple bonus zvyšující každý měsíc částku, kterou mohou uplatnit na volání a SMS, na 360 Kč. Zákazník tedy dostane za měsíční poplatek 180 Kč částku na volání a SMS v dvojnásobné hodnotě. S tímto bonusem tedy minuta volání do všech sítí bez časového omezení vyjde na pouhou 1,85 Kč, poslání SMS na 0,50 Kč dokud zákazník nespotřebuje služby za celých 360 Kč! Tento promo bonus bude zákazník získávat po dobu 3 měsíců od aktivace tarifu.

„Studenti, stejně jako mnoho dalších zákazníků, řeší svoje finance a často obrací každou korunu. My se jim proto snažíme vycházet dlouhodobě vstříc a nabízíme speciální tarify, které jim poskytnou plný komfort našich služeb. Také pro studenty jsme připravili program, který vychází vstříc jejich potřebám. Stejně jako všechny ostatní Simple tarify jsou navrženy tak, aby zákazníci získali vždy více, než kolik zaplatí,“ komentuje novou nabídku Andrei Torriani, výkonný ředitel pro residenční zákazníky společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Kromě maximální flexibility při čerpání získané částky včetně bonusu je velkou výhodou studentského tarifu také jeho cena. Za měsíční poplatek 180 Kč (bez DPH) získá zákazník i mimo promo období k dispozici částku, která o celých 50 % navýší zaplacený měsíční poplatek.

Nový tarif lze aktivovat na všech značkových prodejnách a u autorizovaných dealerů O2.

O2 POHODA SIMPLE
Měsíční poplatek (v Kč) 180,00
K dispozici na volání či SMS (v Kč) 270,00
Speciální promo bonus 90,00
Celkem v promo období k dispozici (v Kč) 360,00
Cena za volání (v Kč) 3,90
Cena za SMS (v Kč) 1,00
Cena za MMS (v Kč) 5,90

Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse