O2 TV slaví na českém trhu úspěch

9. 10. 2006 23:38    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 TV slaví na českém trhu úspěch

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Revoluční služba O2TV společnosti Telefónica O2, Czech Republic rychle zaznamenává na tuzemském trhu velký úspěch. Od 1. září 2006, kdy byla služba uvedena na trh, společnost registruje již 3500 připojených zákazníků a věří, že do konce listopadu se toto číslo více než zdvojnásobí.

O2TV přináší zákazníkům prostřednictvím pevné linky stovky filmů a široký výběr televizních kanálů a rozhlasových stanic. Uživatelům stačí pouze modem podporující službu O2TV a set-top box připojený k běžnému televiznímu přijímači. Zákazníci díky této službě nezískají pouze přístup k filmům a televizním či rozhlasovým pořadům, ale mohou využít i další výhody, které služba přináší. Videotéka je virtuální videopůjčovna, kde si zákazníci mohou vybrat z bohaté nabídky filmů, pohádek či dokumentů a hned je shlédnout. Stejně jako u filmů z klasické videopůjčovny je budou mít k dispozici pro neomezené prohlížení po dobu 24 hodin. Nyní je ke zhlédnutí kolem 250 filmových titulů a jejich počet se bude stále rozšiřovat. Další službou je TV Archiv, který umožňuje sledovat vybraný zmeškaný film, seriál či sportovní přenos zpětně za 7 dní. Dále O2TV nabízí TV průvodce, pomocí kterého lze vyhledávat informace o programech jednotlivých televizních a rozhlasových kanálů včetně detailních informací o pořadech.

Akční nabídka
Zákazníci si navíc mohou až do 31. října 2006 objednat základní programovou nabídku O2TV Zábava nebo O2TV Kino za zvýhodněných podmínek a za první měsíc využívání této služby pouhou 1 Kč bez DPH. Aktivace, instalace, pronájem potřebného set-top-boxu a přístup k TV Archivu budou také účtovány po jedné koruně. Navíc jako bonus zákazník získá první film z Videotéky v kategorii Filmové hity za 1 Kč.

Programové nabídky
Při tvorbě programových nabídek vycházíme z přání našich zákazníků, kteří si sami chtějí vybírat a také platit jen za to, co skutečně využijí. Abychom toto přání splnili, nabízíme O2TV ve dvou základních programových nabídkách O2TV Zábava a O2TV Kino, ke kterým si uživatelé mohou pořídit některou z šesti doplňkových programových nabídek.

Navíc zákazníci, kteří zároveň využívají službu O2 Internet Expres, zaplatí za základní programovou nabídku pouze 377 Kč měsíčně bez DPH. Uživatele, kteří službu O2 Internet Expres nemají, vyjde tato nabídka na 460 Kč bez DPH měsíčně. Za shlédnutí filmu z Videotéky zákazník zaplatí od 9 – 70 Kč za film bez DPH.

Základní programové nabídky O2TV:

O2TV Zábava – zábava pro celou rodinu

Programy: ČT1, ČT2, Prima, Nova, Markíza, STV 1, ČT24, CNN, BBC World, Jetix, Minimax, A +, Spektrum, National Geographic, Discovery, AXN, Zone Romantica, Zone Reality, ČT 4 Sport, Galaxie Sport, Eurosport , Eurosport2, Óčko, MTV Europe.

O2TV Kino – pro filmové fanoušky

Programy: ČT1, ČT2, Prima, Nova, HBO, HBO2, Cinemax , Cinemax2

Kromě toho si zákazníci mohou vytvářet programovou skladbu podle svého přání kombinováním doplňkových programových nabídek.

Ušetřit může až do 31. října 2006 každý, kdo se rozhodne zkombinovat dvě služby z nabídky společnosti Telefónica O2 s některou další. Při aktivaci služby získá zákazník bonus 2000 Kč (vč. 19 % DPH). Tato částka bude uplatněna ve formě pravidelné slevy z účtu za mobilní telefon po dobu dvanácti měsíců. Podmínkou pro získání slevy je využívání alespoň 1 mobilního tarifu a pevné linky v kombinaci s některou z dalších služeb. Nabídka se vztahuje na mobilní tarify nebo tarify na volání s pevnou linkou, připojení k internetu (O2 Internet Expres nebo mobilní Internet) a také na žhavou novinku – multimediální televizi O2 TV.

Tiskové zprávy

Diskuse