Kamera D-Link DCS-3420 i pro noční sledování

15. 10. 2006 23:55    Rubrika: Tiskové zprávy

SPOLEČNOST D-LINK PŘEDSTAVILA BEZDRÁTOVOU INTERNETOVOU KAMERU DCS-3420 PRO DENNÍ I NOČNÍ SLEDOVÁNÍ

Kamera D-Link DCS-3420 i pro noční sledování

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Bezdrátová internetová kamera DCS 3420 je určena pro malé a střední podniky (SMB) nebo domácnosti a umožňuje pořizování videozáznamů nebo statických snímků v různých světelných podmínkách a také dálkový dozor přes Internet.

Plně vybavená bezdrátová dohlížecí kamera
DCS-3420 může být umístěna kdekoli v síti a připojena buď přes ethernetový kabel nebo přes bezdrátové 802.11g/802.11b spojení, aby bylo možné sledovat videopřenos z kamery. Během sledování videopřenosu na dálku přes webový prohlížeč můžete také okamžitě ukládat jednotlivé statické snímky. Možnosti sledování rozšiřuje 4násobný digitální zoom pro zvětšení obrazu3. Díky světelné citlivosti 0,5 luxu může DCS-3420 snímat obraz při minimálním osvětlení. Kromě toho, připojíte-li k DCS-3420 externí reproduktory2, můžete aktivovat obousměrný přenos zvuku a mluvit s kýmkoli, kdo se nachází v blízkosti kamery, přes vestavěný mikrofon.

Rozšířené softwarové funkce
Součástí dodávky je inovativní software pro monitorování a ovládání DCS-3420. Umožňuje sledovat obraz z až 16 kamer najednou, nastavit manuální nebo naprogramovaný záznam obrazu/zvuku na pevný disk a nastavit nahrávání videa nebo odesílání varovných e-mailů při aktivaci detektoru pohybu. DCS-3420 podporuje dvojí kódování videa, MPEG-4 a MJPEG, které lze snadno sledovat pomocí webového prohlížeče Windows® Internet Explorer.

Přizpůsobení podle aplikace
Kameru DCS-3420, použitou pro střežení, můžete doplnit infračerveným (IR) reflektorem pro sledování a pořizování snímků v noci1. Dále je možné nahradit originální objektiv DCS-3420 jiným objektivem podle vašeho výběru, například objektivem pro noční vidění, který umožňuje sledování v úplné tmě1.

Snadná instalace a ještě snadnější používání
DCS-3420 dodržuje specifikace standardu Universal Plug & Play (UPnP™), což umožňuje počítačům běžícím pod Windows® XP rozpoznat DCS-3420 a automaticky ji přidat do sítě.

1. Doplňkový objektiv a infračervený reflektor jsou prodávány zvlášť.
2. Reproduktory jsou prodávány zvlášť.
3. 4x digitální zoom zvětšuje obraz tak, že čtyřnásobně zvětší pixely ve vybrané části obrazu.

Tiskové zprávy

Diskuse