IBM překonala hranici 500 implementovaných řešení

15. 10. 2006 23:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Počet implementovaných řešení IBM pro středně velké firmy, postavených na produktech Express Advantage, překročil v celosvětovém měřítku 500

Obchodní partneři IBM podporují inovace zákazníků prostřednictvím řešení postavených na produktech IBM Express Advantage

Společnost IBM (NYSE: IBM) oznámila, že nedávno překonala milník 500 implementací v rámci programu Built on IBM Express Advantage, který byl spuštěn v dubnu 2005. Tato iniciativa staví na produktech IBM Express Advantage a nabízí obchodním partnerům IBM ucelenou řadu hardwaru, softwaru, služeb a řešení financování navržených s ohledem na potřeby trhu středně velkých firem.

Úspěch nabídek IBM Built on IBM Express Advantage dokládá jednoduchost, s níž se obchodní partneři IBM mohou k tomuto programu připojit. Pro registraci do programu je vyžadováno, aby obchodní partner IBM využil jednu nabídku IBM Express Advantage a dokončil jednu instalaci pro středně velkou firmu. Program je otevřen všem kategoriím obchodních partnerů IBM. Soustředí se zejména na to, aby partnerům zaměřeným na trh středně velkých firem poskytoval cílenou podporu a nabídky usnadňující dodávky jejich vlastních aplikací a služeb tomuto okruhu zákazníků.

Výhodou pro obchodní partnery IBM i jejich klienty je to, že se partneři mohou soustředit na vývoj prvotřídních specializovaných a infrastrukturních řešení, jež využívají platformu IBM Express Advantage. Program Built on IBM Express Advantage otevírá obchodním partnerům IBM prostor pro využití ohromných zdrojů IBM k vývoji vlastních vysoce hodnotných řešení a služeb pro trh středně velkých firem.

Program Built on IBM Express Advantage nabízí zákazníkům možnost pracovat s důvěryhodnými místními odborníky z řad obchodních partnerů IBM, kteří mohou s využitím prostředků IBM vytvářet úplná podniková řešení založená na produktech IBM Express Advantage. Řešení získá certifikát Built on IBM Express Advantage až poté, co je nasazeno a vyzkoušeno v praxi. Na českém trhu jsou certifikováni celkem čtyři obchodní partneři IBM s řešeními založenými na strategii Business on Demand - DC Concept a.s. (řešení QI The First Elastic Information System), LCS International (řešení LCS Noris), K2 atmitec s.r.o. (řešení K2 Information system) a Gosvo, spol. s r.o. (Systém BYZNYS Win).

Podniková a infrastrukturní řešení představují nejrychleji rostoucí segment trhu malých a středních firem s ročním obratem okolo 500 miliard dolarů. Obchodní partneři IBM v rámci programu Built on IBM Express Advantage spojují svou širokou paletu IT produktů, služeb a místní odbornosti s produkty IBM. Takové partnerství přináší zákazníkům hodnotnější řešení. Rozsáhlá síť konzultantů, integrátorů, dodavatelů softwaru, prodejců s přidanou hodnotou a distributorů IBM má zkušenosti se všemi průmyslovými obory. Partneři IBM dokážou identifikovat problémy konkrétní firmy a doporučit, přizpůsobit a implementovat řešení odpovídající těmto problémům.