ASUS MyPal A639

19. 10. 2006 13:25    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS MyPal A639

ASUS MyPal A639

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Úplná bezdrátová svoboda - Bluetooth, GPS a 1GB vestavěné paměti

Společnost ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel vysoce výkonných kapesních počítačů, představila PDA MyPal A639 GPS s vestavěnou pamětí o velikosti 1 GB, která poskytuje dostatečný prostor pro GPS mapy a digitální multimediální obsah. Zbrusu nový kapesní počítač nabízí prostřednictvím technologií GPS, Wi-Fi a Bluetooth v2.0 zdokonalené bezdrátové spojení a tím poskytuje úplnou bezdrátovou svobodu.

Velká vestavěná paměť 1GB Flash a rozšíření miniSD
Vestavěnou paměťí o velikosti 1 GB a čtečkou SD karet nabízí MyPal A639 dostatečnou kapacitu pro navigační mapy různých měst, videa, hudbu ve formátu MP3, fotografie a další multimediální obsah. MyPal A639 je tak dokonalým GPS přístrojem a zároveň médiem pro přenášení objemných souborů.

Bezdrátová svoboda – GPS, Wi-Fi a Bluetooth vše v jednom přístroji
MyPal A639 je dokonalým přístrojem pro navigaci během silničních výletů, pro bezdrátové připojení k síti a pohodlné přenosy dat bez kabelů.

GPS – Díky navigační technologii GPS, velké kapacitě paměti pro mapy a otočné anténě, jež zajišťuje kvalitní příjem satelitního signálu, je MyPal A639 prvotřídním společníkem na cestách.
WLAN 802.11b+g – MyPal A639 podporuje normy 802.11b+g, což umožňuje využívat vysokorychlostní bezdrátové připojení k síti pro snadný přístup k internetu a sdílení souborů s ostatními přístroji v rámci sítě WLAN.
Bluetooth v2.0 – S pomocí bezdrátové technologie Bluetooth v2.0 nabízí MyPal A639 rychlé a pohodlné bezdrátové přenosy dat typu point-to-point s dalšími přístroji s technologií Bluetooth, jako jsou notebooky, mobilní telefony a osobní počítače, nedochází k narušení provozu Wi-Fi.

Otočná GPS anténa
Protože cestovatelé a řidiči rádi sledují obrazovku z různých úhlů, otočná konstrukce umožňuje, aby anténa byla vždy „rovnoběžně s oblohou“, a to bez ohledu na to, zda se přístroj nachází v prohlížecím režimu „na výšku“ či „šířku“. Uživatel tak získává nejlepší kvalitu signálu. Samotná anténa pak má větší plochu v porovnání s běžnou konstrukcí, což s sebou přináší vynikající příjem signálu.

Procesor: Intel Xscale® 416MHz
Operační systém: Microsoft® Windows Mobile™ 5.0 (Pocket PC)
Obrazovka: 3.5” svítivá transflektivní TFT LCD s 65 000 barvami, rozlišením 240 x 320 a dotykovým displejem
Paměť: vestavěná paměť 1GB Flash ROM
Přijímač GPS: SiRF III GPS otočná anténa 25mm x 25mm s vestavěným čipem (s konektorem pro externí anténu)
Rozšíření: čtečka karet SD (SDIO/SD/MMC)
Audio I/O: Integrovaný mikrofon a reproduktor; plně duplexní nahrávání a přehrávání; 1 x sluchátkový konektor 2.5mm a stereo MP3 reproduktor
Připojení: WLAN 802.11b+g/Bluetooth v2.0/USB 1.1
Baterie: 1300mAh, vyjímatelná/nabíjecí Li-ion baterie
Rozměry: 122 x 73.2 x 18.8 (19.45)mm (D x Š x V)
Váha: 187g s baterií
Osobní digitální asistent: - Windows Media Player Mobile podporuje přehrávání hudby a filmů přes celou obrazovku
- Poskytuje funkce PIM včetně programů Pocket Outlook, kalendář, kontakty, File Explorer, Internet Explorer Mobile, Excel Mobile , Word Mobile, PowerPoint Mobile, hlasový záznamník, úkoly a poznámky
-Synchronizace emailů, kalendáře, kontaktů, úkolů a poznámek se stolním či přenosným počítačem

Tiskové zprávy

Diskuse