Nová kontaktní centra společnosti Lenovo

19. 10. 2006 20:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová kontaktní centra společnosti Lenovo – České Budějovice a Zlín

Nová kontaktní centra společnosti Lenovo

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Lenovo Czech Republic rozšiřuje síť svých kontaktních center. Po Praze a Plzni se Lenovo Centra dostávají i do Českých Budějovic a Zlína.

Lenovo Centrum v Českých Budějovicích bylo otevřeno během léta ve spolupráci s firmou Oasa Computers CB na adrese Komenského 15. Lenovo Centrum ve Zlíně bude otevřeno v průběhu listopadu ve spolupráci se společností Orange & Green na adrese Třída Tomáše Bati 398, Zlín-Louky.

„Jsme rádi, že díky kontaktním centrům můžeme nabídku našich produktů ještě více přiblížit i našim mimopražským zákazníkům. Návštěvníci Lenovo Center mají jedinečnou možnost se v prostředí, které plně odpovídá strategii naší společnosti, v klidu a s kvalitním odborným poradenstvím, blíže seznámit s našimi produkty,“ řekl Petr Toman, generální ředitel Lenovo Czech Republic.

První kontaktní a servisní centrum společnosti Lenovo otevřené 24.10.2005 ve spolupráci se společností MacSource/Kinetik se nachází na adrese Bělehradská 68, Praha 2. Druhé centrum je pro veřejnost otevřeno v prostorech společnosti Orange & Green od 23.11.2006 v Plzni na adrese Tylova 27.

Kontaktní body Lenovo Centrum slouží široké veřejnosti především jako servisní a konzultační střediska. Zájemci o produkty společnosti Lenovo tak mají možnost se v moderním designovém prostředí seznámit s produktovým portfoliem, přesvědčit se o kvalitách nabízených výrobků a služeb a načerpat potřebné informace o aktuálních nabídkách. Po Praze, Plzni, Českých Budějovicích a Zlíně se plánuje postupné otevření i v dalších významných městech.

Vizuální koncept Lenovo Center byl navržen architektonickým studiem oooox architects, které sdružuje mladé nezávislé architekty. Jakub Vala, Radka Zedníková a Lenka Gulánová se tak zasloužili o vytvoření unikátního prostoru, který je postupně otevírán ve všech koutech České republiky.

Tiskové zprávy

Diskuse