Asterix a Vikingové na O2 Active

19. 10. 2006 13:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Asterix a Vikingové na O2 Active

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Telefónica O2 Czech Republic rozšiřuje nabídku svého informačně-zábavního portálu O2 Active o další zajímavý obsah. Zákazníci si tak mohou už od 1. října 2006 užívat mobilní obsah k novému animovanému filmu Asterix a Vikingové režiséra Stefana Fjeldmarka, jehož premiéra proběhne ve čtvrtek 26. října 2006. Na webovém a wapovém portálu O2 Active naleznou zákazníci nejen java hru Asterix a Vikingové, ale i detailní informace o filmu, obrázkovou galerii a program kin – v kategorii Speciály – Asterix a Vikingové.

„Mobilní služby na motivy filmů jsou u našich zákazníků velmi oblíbené, a proto chceme v tomto trendu pokračovat i nadále a přinášet stále nové obsahové služby:" říká Stanislav Kůra, výkonný ředitel pro strategii a rozvoj produktů, a dodává: "po nabídce mobilní zábavy spojené s nejslavnějším kocourem na světě Garfieldem či pánem Prstenů věříme, že nejnovější dobrodružství nerozlučné kultovní dvojice Asterixe a Obelixe v java hře Asterix a Vikingové naše zákazníky opět pobaví.“

Popis hry
Vikingové útočí! Zničehonix, ustrašený synovec náčelníka Majestatixe, byl unesen během boje. Zoufalý náčelník požádal Asterixe, aby jej našel a přivedl zpět. Asterix musí čelit nebezpečím studeného severu a porazit obávané vikingské válečníky, aby Zničehonixe osvobodil. Hráč prochází 12 úrovní ve 3 různých prostředích, vyhýbá se nástrahám a poráží všechny Vikingy, aby zachránil toho nešťastného hocha z Lutécie.

Unikátní hru k filmu Asterix a Vikingové si lze objednat jednoduše zasláním SMS zprávy ve tvaru JHRA V658 na telefonní číslo 999888, přes WAP nebo internet prostřednictvím portálu O2 Active. Více informací k této nabídce naleznete na webových stránkách www.o2active.cz nebo v prodejnách společnosti Telefónica O2.

Tiskové zprávy

Diskuse