Prestigio Nobile 1522W s Core 2 Duo

Nový notebook Prestigio Nobile 1522W s Core 2 Duo

Prestigio Nobile 1522W s Core 2 Duo

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Prestigio uvedla na český a slovenský trh nový notebook Prestigio Nobile 1522W, který je postaven na novém procesoru Intel Core 2 Duo.

Prestigio Nobile 1522W je určen především pro profesionály, kteří dokáží ocenit jeho vysoký výkon a mnohostrannost použití. Notebook Prestigio Nobile 1522W je poháněn novým proceserom Intel Core 2 Duo, který oproti svému předchůdci nabízí tato vylepšení:

· Intel Dynamic Power Coordination – koordinace technologií Enhanced Intel SpeedStep a přechodu do klidových režimů (C-states) pro jednotlivá jádra zvlášť zajišťuje vyšší úspory energie.
· Intel Dynamic Bus Parking – dovoluje při běhu procesoru na nižší frekvenci vypnout čipovou sadu, šetřit energii a prodloužit provoz na baterie.
· Enhanced Intel Deeper Sleep with Dynamic Cache Sizing – šetří energii odesláním dat do vyrovnávací paměti a snížením napájení CPU.

Prestigio Nobile 1522W nabízí širokoúhlý 15,4 palcový skleněný displej, jenž zajišťuje věrné podání barev. Jeho kvality uživatelé ocení zejména při sledování filmů nebo prohlížení fotografií. Notebook navíc nabízí širokou škálu portů a výstupů pro maximální připojitelnost a rozšiřitelnost. Data je možno ukládat na rychlé SATA disky, které jsou dodávány s kapacitami od 40 do 100 GB. K trvalé archivaci a zálohování dat dobře poslouží dvouvrstvá Super-multi DVD optická mechanika, kterou tento notebook nabízí ve standardní výbavě..

S nejnovější bezdrátovou síťovou technologií Intel PRO/Wireless 3945ABG (802.11 a/b/g) mají mobilní užívatelé nacházející se mimo domov nebo kancelář možnost snadného připojení k internetu a dalším bezdrátovým sítím. Mohou tak být v neustálém kontaktu s přáteli nebo obchodními partnery i během dovolené nebo služební cesty.