Toshiba uvádí Satelite Pro U200-182

Toshiba uvádí nejvyšší model malého notebooku Satelite Pro U200-182

Toshiba uvádí Satelite Pro U200-182

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Modely řady Satelite Pro U200 jsou určeny pro všechny, kteří cestují a vyžadují od svého notebooku malé rozměry při zachování dostatečného výkonu pro práci v řadě aplikací. Model U200-182 je tím nejkvalitnějším řešením z řady U200. Jeho základem je technologie Intel® Centrino® Duo s procesorem Intel® Core™2 Duo T5600, bezdrátovým síťovým připojením Intel® PRO/Wireless 3945 a/b/g a čipovou sadou Intel® 945GM Express. Laptop disponuje velmi kvalitním širokoúhlým 12,1" WXGA displejem s technologií Toshiba TruBrite® pro to nejživější podání videa na nosičích DVD i fotek z digitálních fotoaparátů.

Hlavní devizou modelu Satelite Pro U200-182 je však systém Toshiba EasyGuard zajišťující naprostou bezpečnost vašich dat. Jeho základem je nárazuvzdorný rám ze slitin hořčíku, pevný disk odolný proti nárazům ve všech směrech, klávesnice odolná proti polití a čtečka otisků prstů. Toshiba EasyGuard zkrátka chrání tento notebook o váze pouhých 1,86 kg naprosto spolehlivě.

Ať už budete ve vlaku či autobuse, máte díky pětihodinové výdrži baterie zajištěno, že budete moci bez dobíjení zpracovat celou řadu úloh či shlédnout celé dva filmy. V multiformátové velmi tenké DVD vypalovačce lze navíc zálohovat pohodlně velké objemy dat i na dvouvrstvá DVD. Případně lze využít i univerzální čtečky paměťových karet, která pracuje s SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™, SD™ IO. Ovládání multimédií zase usnadňuje šestice Easy Keys kláves a snadné připojení do sítě má za úkol zajišťovat Toshiba ConfigFree™. Připojit se můžete přes Wi-Fi, klasický ethernet LAN, Bluetooth™ V2.0 s EDR či 56K modem.

Notebook Toshiba U200-182 je ideálním technologicky vyspělým společníkem na cesty, který díky své velikosti a pokročilým funkcím ocení především lidé v pohybu.

Satellite® U200-182
Technické údaje

· Mobilní technologie Intel® Centrino® Duo
· Procesor Intel® Core™ T5600 (1,83 GHz, 667MHz FSB, 2MB cache 2. úrovně)