LCD monitoru BenQ FP92W

24. 10. 2006 20:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Super rychlá odezva a dokonalý obraz u nového širokoúhlého LCD monitoru BenQ

LCD monitoru BenQ FP92W

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost BenQ zařazuje do svého portfolia LCD monitorů další zajímavý model, který nadchne jak náruživé hráče či milovníky filmu, tak profesionály pracující denně v řadě aplikací.

Nový devatenáctipalcový monitor FP92W totiž nabízí bleskovou odezvu, konkrétně je její hodnota pouhých 5 ms, což z něho činí dokonalé zobrazovací zařízení právě pro hráče. Rychlé pohyby a přesuny postavy ve hře už nebudou znamenat neostrý, lehce rozmáznutý obraz. A to ani v akčních 3D hrách. Podobné je to i u filmů se svižnou kamerou a řadou akčních scén. Aby to nebylo málo, je FP92W v širokoúhlém formátu. To potěší každého uživatele jak při sledování filmů na DVD, tak při práci, protože je díky maximálnímu rozlišení 1 440 x 900 možné zobrazit dvě aplikace vedle sebe.

Kromě výše zmíněného se může tato novinka pochlubit i bezkonkurenční kvalitou obrazu díky vysokému kontrastu 700:1 a jasu 300 cd/m². K počítači jej lze připojit jak přes klasický analogový D-Sub, tak přes rozhraní DVI-D, které zprostředkuje nejkvalitnější přenos signálu.

Tento elegantní širokoúhlý LCD monitor v kombinaci stříbrné a černé barvy je ideálním společníkem výkonného multimediálního počítače či kvalitní pracovní stanice. Nedělejte žádné kompromisy a pořiďte si ten nejlepší širokoúhlý displej na trhu.

Tiskové zprávy

Diskuse