LG Shine – rovnováha mezi designem a funkčností

26. 10. 2006 16:25    Rubrika: Tiskové zprávy

LG Shine – dokonalá rovnováha mezi designem a funkčností

LG Shine –  rovnováha mezi designem a funkčností

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost LG Electronics představila po fenomenálním úspěchu telefonu LG Chocolate, prvního mobilního telefonu z kolekce Black Label, na korejském trhu druhý model této řady pod názvem
LG “Shine“.

LG Shine, uvedený na korejský trh 18. října 2006, je skutečně kovový, supertenký telefon s módním zrcadlovým LCD displejem na přední straně, který se při aktivaci telefonu zázračně promění v kvalitní barevnou obrazovku. Supertenký, úhledný design se podařilo sloučit s nejmodernějšími funkčními prvky, mezi něž patří dvoumegapixelový fotoaparát a šikovný rolovací ovladač na přední straně.

Multifunkční, tenký mobil LG Shine je navržen ve velmi módním ‘kovovém stylu’, v němž se snoubí dokonalý design se špičkovou technologií. Kryt tohoto modelu je celý z nerezové oceli. Svým vzhledem a dojmem, který telefon vyvolává, přitom nijak nepřipomíná žádný z dosavadních telefonů.

Model LG Shine je vybaven fotoaparátem s vysoce kvalitní optikou od německé společnosti Schneider-Kreuznach, se kterou společnost LG Electronics uzavřela smlouvu o spolupráci. Jedná se o historicky první partnerství firmy Schneider-Kreuznach s výrobcem mobilních telefonů.

„Jako druhý model v kolekci Black Label by měl LG Shine splňovat představy uživatelů mobilních telefonů, kteří touží po dokonalé rovnováze mezi designem a technologií,” říká Jae Bae, výkonný viceprezident divize Global Business společnosti LG Electronics Mobile Communications. „Zatímco ostatní telefony volí kompromis, LG Shine útočí na široké spektrum uživatelů. Od milovníků hudby až po příznivce telefonů s fotoaparátem, vyznavače módního stylu a technologické nadšence, LG Shine má něco pro každého. Média a spotřebitele v Koreji již telefon zaujal svojí kovovou konstrukcí a magickým zrcadlovým displejem. Stejnou reakci očekáváme i s jeho uvedením na světový trh.”

Pan Chang Ma, viceprezident pro marketing společnosti LG Electronics Mobile Communications, dodává: „LG Shine nebude náhradou za LG Chocolate. Naším hlavním cílem je uspokojovat rozličné potřeby zákazníků po celém světě. Zatímco LG Chocolate splňuje potřeby určité skupiny klientů, prostřednictvím modelu LG Shine chceme uspokojit další řadu spotřebitelů.”

LG Shine bude uzpůsoben rozdílným potřebám globálního trhu, přičemž v současné době, před uvedením na celosvětový trh, prochází výzkumem. Podrobná globální specifikace, datum uvedení na celosvětový trh a ceny budou zveřejněny počátkem roku 2007.

Tiskové zprávy

Diskuse