Odolný pracant - Toshiba Tecra A8

25. 10. 2006 14:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Spolehlivost v širokoúhlém provedení

Odolný pracant - Toshiba Tecra A8

Společnost Toshiba představuje nejvyšší model z řady notebooků Tecra A8 určených pro práci v drsnějších podmínkách. Jeho extrémně odolné robustní šasi zajišťuje bezpečí vašich souborů ať už budete notebook přesouvat z místa na místo v kanceláři či v divočině. Celý systém zajištění dat a hardwaru nese název Toshiba EasyGuard a jeho součástí je i harddisk chráněný ve všech směrech proti nežádoucím otřesům.

Model Tedea A8-185 nabízí špičkový výkon díky mobilní technologii Intel® Centrino® Duo s procesorem Intel® Core™2 Duo T7200 taktovaným na 2,0 GHz. Vybaven je dále 512 MB DDR2 operační pamětí, 100GB pevným diskem, multiformátovou dvouvrstvou DVD vypalovačkou a širokoúhlým WXGA TFT displejem o velikosti 15,4”, jenž se nachází pod ochranným krytem bránícím před jakýmkoliv poškozením panelu.

Jak už je u našich notebooků zvykem, dokáží operovat v celé řadě sítí. Jednak v bezdrátové Wi-Fi (802.11a/b/g) a jednak v klasické drátové a to rovnou gigabitovou rychlostí. Nechybí ani podpora rozhraní Bluetooth™ v2.0 s EDR a integrovaný 56K modem. K zálohování dat lze využít již zmiňovanou DVD vypalovačku, ale také SD karty, pro něž je připraven samostatný slot.

Model Tecra A8-185 se neztratí v klidné kanceláři, ale ani uprostřed stavby či kdekoliv jinde, kde může být běžný notebook zničen sebemenší neopatrností. Tento přístroj je připraven plnit své funkce kdekoliv a vy se ho nemusíte bát vzít s sebou.

Tecra® A8-185
Technické údaje

• Mobilní technologie Intel® Centrino® Duo
• Procesor Intel® Core™ T7200 (2,0 GHz, 667MHz FSB, 4 MB cache 2. úrovně)