Otevření zákaznického centra EMEA v Belgii

1. 11. 2006 16:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Internet Security Systems otevírá v Belgii EMEA Support Centrum

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Internet Security Systems, Inc. (ISS) (NASDAQ: ISSX), přední dodavatel v oblasti proaktivního zabezpečení, dnes oznámil otevření centra podpory zákazníkům pro oblast EMEA v belgickém Bruselu. Toto centrum, které je umístěno poblíž ústředny Internet Security Systems EMEA, bude poskytovat podporu zákazníkům ve všech částech regionu.

Otevření zákaznického centra EMEA proběhne ve dvou fázích. První fáze zahrnuje představení jazykové podpory pro anglicky, německy a italsky mluvící zákazníky. Druhá fáze proběhne v prvním čtvrtletí příštího roku a doplní podporu o francouzštinu, holandštinu a španělštinu.

„Rozšiřování služeb naší technické podpory demonstruje naši neustálou snahu zlepšit způsob služeb svým zákazníkům a pozvednout laťku našich technických operací na co nejvyšší úroveň,“ řekla Sally Foster, viceprezidentka pro celosvětovou podporu zákazníků u Internet Security Systems. „V současné době zajišťuje podpůrné středisko EMEA svými službami potřeby našich zákazníků z oblasti EMEA. V budoucnosti pak plánujeme rozvoj směrem na východ, ve kterém bude nově otevřené centrum pro oblast EMEA představovat jedno z pěti zákaznických center po celém světě.“

Podpůrné centrum EMEA je třetím centrem, které ISS otevřelo. Společnost plánuje otevřít v roce 2007 dvě další centra v Latinské Americe a v asijském Tichomoří.

ISS je jednou z několika málo vybraných společností, které získaly v rámci společného programu vedeného J.D.Power a Certified Technology Service and Support (CTSS) certifikát za „Vynikající služby zákazníkům“. ISS je také první společností zabývající se zabezpečením, která získala certifikaci jak od J.D.Power, tak od Support Centre Practices (SCP) za své celosvětové centrum technické podpory zákazníkům, které pokrývá podporu na všech úrovních. Program certifikace SCP vyčísluje efektivitu zákaznické podpory, která je založena na striktních výkonových standardech a reprezentuje nejlepší postupy v oblasti podpory zákazníků.

V současnosti spoléhají na ISS v otázce ochrany svých kritických on-line aktivit před napadením sítí, serverů i jednotlivých počítačů z internetu celé tisíce podniků po celém světě. Za pomoci produktů řady Proventia® a dalších služeb poskytuje ISS komplexní řešení zabezpečení, která jsou těsně integrována s existujícími IT operacemi v proaktivním bloku, který je schopen zabránit napadení podnikové sítě.

Tiskové zprávy

Diskuse