IBM startuje program migrace zákazníků

1. 11. 2006 16:21    Rubrika: Tiskové zprávy

IBM startuje program migrace zákazníků společnosti Mercury Interactive na software IBM

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost IBM (NYSE: IBM) oznámila nový program, který má pomoci zákazníkům přejít ze softwaru společnosti Mercury Interactive na softwarové nástroje IBM Rational a Tivoli pro zvyšování kvality a usnadnění správy komplexních prostředí informačních technologií. Zázemí programu tvoří globální tým více než 150 konzultantů a technologů, kteří zajistí klientům snadný přechod z testovacích nástrojů Mercury Interactive na produkty IBM. Společnost Mercury Interactive na základě nedávno oznámené dohody bude koupena koncernem Hewlett Packard.

IBM přichází s novými prodejními pobídkami, workshopy, školeními a službami, jež pomohou zákazníkům a obchodním partnerům zjednodušit vývojové procesy, zvýšit efektivitu, spravovat rizika a shodu s předpisy a snižovat náklady spojené s vývojem a správou nových produktů a aplikací.

IBM v rámci nového programu, který celosvětově běží od 4. října, nabídne oprávněným klientům slevu až 25% z licenčních poplatků při migraci z testovacích produktů Mercury, Borland a dalších konkurentů na softwarové nástroje IBM Rational a Tivoli.

Kromě toho mohou zákazníci při nákupu řešení řízení kvality IBM Rational ClearQuest a IBM Rational Functional Testing bezplatně získat IBM Rational Performance Tester se stovkou licencí pro virtuální testery. Tato akční nabídka, jež klientům ušetří licenční poplatky ve výši více než 21 000 dolarů, trvá do 22. prosince 2006.

IBM zároveň uvedlo nové prostředky pro zákazníky, které jim pomohou zkvalitnit řízení softwaru a vývoj systémů. Patří mezi ně:

-Více než 40 technických workshopů po celém světě, které pomohou vývojovým týmům urychlit uvádění nových softwarových systémů na trh bez ohrožení kvality.

-První z řady vzdělávacích webcastů na webu www.ibm.com, jež pomohou klientům plně pochopit výhody řízení kvality softwarových projektů na podnikové úrovni. Webové pořady Achieving Predictability and Quality in Business-Critical Software Application Deployment (Dosažení předvídatelnosti a kvality při zavádění stěžejních podnikových aplikací) a Enterprise Test Management (Řízení podnikového testování) najdou klienti na webu http://www.ibm.com/software/sw-events/.

-Soubor materiálů Tester eKit, který pomůže pracovníkům testování lépe pochopit a používat řešení a doporučené postupy IBM Rational pro zajištění kvality softwaru. Je nyní dostupný ke stažení na webu developerWorks http://www.ibm.com/developerworks/rational/kits/tester.

-Nové studie věnované správě služeb IT, například Software Quality a Strategic Business Advantage (Kvalita softwaru jako strategická výhoda v podnikání), jsou k dispozici na webu http://www.ibm.com/software.

-Nový manuál Software Quality Survival Guide (Příručka k přežití projektů zajištění kvality softwaru) pro projektové manažery a testery, který obsahuje cenné studie, webcasty a další informační zdroje ke zvyšování funkčnosti, použitelnosti, spolehlivosti a škálovatelnosti softwaru a systémů klientů.

-IBM Tivoli Unified Process (ITUP), první řešení na trhu, jež předepisuje konkrétní kroky zavádění procesů ITIL (IT Infrastructure Libraries) prostřednictvím nápovědy k nástrojům pro integraci procesů IT. Tento online nástroj je nyní k dispozici na webu http://www.ibm.com/software/tivoli/itservices/.

-IBM Tivoli Open Process Automation Library (OPAL), komplexní online katalog produktových rozšíření od IBM a obchodních partnerů IBM, která se integrují s platformou IBM Tivoli IT Service Management. Katalog OPAL je k dispozici na webu http://www.ibm.com/software/tivoli/opal/.

Tiskové zprávy

Diskuse