20 milionů uživatelů antiviru avast! Home

2. 11. 2006 18:17    Rubrika: Tiskové zprávy

20 milionů uživatelů domácího antiviru avast! Home

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

ALWIL Software s radostí oznamuje, že počet registrací avast! Home k dnešnímu dni dosáhl magických 20 milionů uživatelů.

První registraci jsme obdrželi 26. ledna 2002, hranice 100 000 registrací byla překročena 30. ledna 2003, o méně než 6 měsíců později se počet vyšplhal na 200 000 (11. června 2003) a před koncem roku 2003 na 500 000 registrovaných uživatelů. Počet registrací rychle stoupal, a tak již o čtyři měsíce později (21. dubna 2004) jsme oslavili miliontého uživatele. Hranici 10 000 000 uživatelů jsme překročili následnující rok 17. října 2005.

Za růstem všech produktů avast! Home i ostatních placených řešení založených na antivirovém jadře avast!, stojí naše schopnost rozpoznat a naplnit potřeby zákazníků. V průběhu let jsme rozšířili nejen počet instalací a obrat, ale také použité technologie, tak abychom naše zákazníky ochránili co nejlépe.

Eduard Kučera, viceprezident ALWIL Software a CEO, k této události řekl: “ALWIL Software vytváří špičková antivirová řešení, která jsou mnohonásobně oceněna. Nepokoušíme se stát firmou poskytující software v mnoha oblastech, jako někteří naši konkurenti, ale záměrně se zaměřujeme pouze na poskytování antivirových řešení, která opravdu fungují. Toto specializované zaměření spolu s nadšením a úsilím našich zaměstnánců a managementu firmy, nás dovedlo v rychlém čase až k dvacetimiliontému registrovanému uživateli avast! Home. Tento úspěch nás velmi těší.”

Pan Kučera dále pokračuje: “Tuto významnou událost jsme se rozhodli oslavit společně s našimi zákazníky speciální slevou ve výši 20%. Tato sleva bude poskytnuta u všech prodejců po celém světě po dobu dvaceti dnů na všechny naše produkty od 31. 10. 2006 do 19. 11. 2006. Tuto nabídku není možné kombinovat s ostaními standardními slevami.“