Tech Data Distribution nově nabízí i produkty ZyXEL

2. 11. 2006 18:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Tech Data Distribution nově nabízí i produkty ZyXEL

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Tech Data Distribution uzavřela distribuční kontrakt se společností ZyXEL. Smlouva byla podepsána k 17. 10. 2006 a zahrnuje prodej kompletního produktového portfolia ZyXEL, které zahrnuje DSL modemy/routery, switche, firewally, Wi-Fi zařízení, VoIP zařízení, Powerline či VDSL produkty.

ZyXEL byl založen v roce 1989 jako vývojová firma, postupně se však několikrát transformoval, neboť reagoval na změny v rychle se vyvíjejícím průmyslu výstavby sítí. Od svého založení ZyXEL postupně zaměřoval svou hlavní pozornost na různé skupiny produktů: od modemů, ISDN terminálových adaptérů a směrovačů pro jednotlivce a malé podniky až po komplexní škálu řešení výstavby sítí pro rozsáhleji definovanou bázi zákazníků včetně větších podniků a poskytovatelů síťových služeb.

Dnes je ZyXEL jedním z předních specialistů na širokopásmová přístupová řešení. Hlavní sídlo firmy je na Taiwanu, s pobočkami ve Spojených státech, Evropě a Asii. V současné době má ZyXEL asi 800 zaměstnanců po celém světě, s distributory ve více než 70 zemích, a výrobky, které jsou na trzích více než 150 zemí na pěti kontinentech.

Tiskové zprávy

Diskuse