Nové multifunkční tiskárny Dell

8. 11. 2006 00:34    Rubrika: Tiskové zprávy

SPOLEČNOST DELL ROZŠIŘUJE PORTFOLIO TISKÁREN O DVA MULTIFUNKČNÍ MODELY URČENÉ PRO MALÉ A STŘEDNÍ FIRMY

Nové multifunkční tiskárny Dell

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Dell rozšířila sortiment multifunkčních tiskáren uvedením dvou nových multifunkčních modelů Dell All-in-One (AIO) 946 a Dell Photo AIO 966 na trh. Tyto nové produkty jsou zacíleny hlavně na střední a malé firmy.

Portfolio multifunkčních tiskáren společnosti Dell nabízí uživatelům optimální výkon a služby virtuálního osobního asistenta, díky zjednodušení administrativních úkonů. Jedná se tradičně o tisk, faxování, kopírování a skenování bez nutnosti použítí počítače. Tiskárna Dell AIO 946 je ideální řešení pro malé firmy za rozumnou cenu. Dell AIO 966 může být díky variabilitě funkcí používána v menších kancelářích. Materiály vytištěné na tomto přístroji, včetně fotografií a dokumentů však dosahují kvality, která poslouží i profesionálnímu nasazení.

„Přímé ohlasy našich zákazníků ukazují, že požadují výkonné, multifunkční tiskárny, které nabízejí vysokou hodnotu a zaručující snadné zapojení do již existujícího prostředí,” řekl Enrico Bradamante, hlavní manažer pro tisk společnosti Dell EMEA. „Nové multifunkční tiskárny Dell nabízejí vysokou kvalitu a jednoduchou instalaci za dostupnou cenu. Jedná se o jednoduché řešení pro zvýšení výkonnosti v domácnostech i kancelářích,” dodal Enrico Bradamante, hlavní manažer pro tisk společnosti Dell EMEA.

Dell AIO 946 – Výkonné, cenově dostupné a všestranné
Hlavními výhodami tiskárny Dell AIO 946 jsou nízká kupní cena a konkurenceschopné provozní náklady, které nabízejí optimální řešení pro moderní malé firmy. Díky automatickému podavači na 50 stránek je faxování, skenování a kopírování možné bez asistence obsluhy – ideální pro malé firmy s omezeným počtem pracovníků. Vysoká rychlost tisku umožňuje, aby činnosti byly prováděny co nejefektivněji a díky externímu bezdrátovému tiskovému adaptéru, který je součástí doplňkové výbavy, lze tuto tiskárnu snadno začlenit do stávajících bezdrátových sítí.

Dell Photo AIO 966 – Škálovatelný a odstupňovaný výkon
Inkoustová tiskárna Dell Photo AIO 966 je vhodná jak pro velice kvalitní tisk fotografií v domácnostech, tak i pro malé podniky, kde výrazně zvýší výkonnost administrativní práce. Díky vysoké rychlosti tisku a kopírování a automatickému podavači na 50 listů je možné tyto činnosti provádět bez asistence člověka a přitom s maximální rychlostí. Dell AIO 966 také nabízí možnost tisknout vysoce kvalitní obrázky přímo z digitálních fotoaparátů, paměťových karet, mobilních telefonů a USB zařízení. Díky doplňkové výbavě, jako je například automatický oboustranný tisk, další podavač papíru a integrovaná bezdrátová síť, nabízí tato tiskárna komplexní řešení pro malé firmy.

Ceny, dostupnost a záruka
Tiskárny Dell AIO 946 a Dell AIO 966 jsou k dispozici k zakoupení a to za 3 700 Kč (946) a 4 900Kč (966), cena nezahrnuje dopravu a DPH. K tiskárnám je poskytována jednoletá záruka výměny během následujícího pracovního dne s možností rozšíření servisu až na tři roky.

Tiskové zprávy

Diskuse