Nová řada Philips Power Accesories

8. 11. 2006 00:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Philips uvádí na trh novou řadu doplňků Power Accesories, které spotřebitelům nabízí široký výběr nabíjecích systémů

Nová řada Philips Power Accesories

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Philips zahajuje prodej nové řady doplňků pro přívod a dobíjení energie, které zákazníkům poskytují široký výběr možností napájení přístrojů a spotřebičů.

S rostoucím počtem digitálních fotoaparátů, herních konzolí a audio zařízení, které jsou napájené pomocí tradičních baterií typu AA (Mignon) nebo AAA (Micro), vzrůstá také poptávka spotřebitelů po odpovídajícím řešení. Odpovědí jsou nabíjecí systémy (set nabíječky a akumulátoru), které umožňují dlouhodobé a snadné používání oblíbených přístrojů bez vzrůstajících nákladů na stálou výměnu běžných baterií.

Nová řada produktů Philips představuje opravdu dostupné a snadno použitelné řešení pro energeticky náročná zařízení jako jsou digitální fotoaparáty a MP3 přehrávače. Celá nová řada je zastoupena nabíjecími systémy s NiMH akumulátory, adaptéry a invertory. Produkty jsou navíc vyrobeny z ekologických materiálů, takže nezatěžují životní prostředí. Na obaly byly využity recyklovatelné plasty (PET) a karton.

Dokonalé baterie
Společnost Philips novou řadou nabíjecích baterií navázala na svou tradici vynálezce energetických řešení na bázi NiMH. Ta představuje pro uživatele dostupný způsob napájení energeticky náročných přístrojů. Baterie NiMH značky Philips jsou zárukou spolehlivého provozu přístrojů, ať už jsou používány v kapesní svítilně, nebo v digitálním fotoaparátu, kde na jedno nabití vydrží až šestkrát déle a mohou být nabity až tisíckrát. To představuje ve srovnání s běžnou baterií citelné snížení nákladů.

Kromě NiMH baterií a stylových nabíječek je součástí nové řady produktů také několik adaptérů. Určeny jsou pro napájení přístrojů v rozmezí od 1,5 do 12 V a mají sloužit jako zdroj energie pro zařízení, která jsou používaná zejména na cestách.

Nová řada nabízí řešení pro každou situaci, a tak obsahuje i invertory, jejichž pomocí může spotřebitel napájet přístroje běžně vyžadující napětí 220 voltů i z dvanáctivoltové zásuvky. Invertory představují optimální způsob napájení přístrojů na cestách autem, lodí či vlakem. Jedná se také prakticky o jediný způsob, jak některá zařízení na cestách spustit. Velká většina z nich totiž podporuje zpravidla jen jeden řežim napájení (220 V) a s dvanáctivoltovým by nebyly kompatibilní.

Tiskové zprávy

Diskuse