Pořiďte Simíkům domácí mazlíčky

8. 11. 2006 00:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Pořiďte Simíkům domácí mazlíčky

Pořiďte Simíkům domácí mazlíčky

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Úspěšná hra The Sims 2 ze rozrostla o dalšího člena, neboť v pátek 3. listopadu 2006 vychází The Sims 2 Pets pro herní konzoli Nintendo DS Lite. Denní rutina Simíků tak bude obohacena o nové kamarády.

The Sims 2 Pets ukazuje kouzlo vztahu domácích mazlíčků a jejich majitelů. Nejenže si můžete vybrat, jaké existující plemeno pořídíte svým Simíkům, ale budete si moci dokonce sami vytvořit svého kamaráda. Nový vysněný domácí mazlíček spatří světlo světa, jakmile se rozhodnete pro tvar těla, zabarvení a charakterové vlastnosti. A nabídka potenciálních mazlíčků je opravdu nepřeberná.

Své mazlíčky budete moci samozřejmě i trénovat, brát na procházku, různě je zdobit a dávat jim úkoly. Stejně jako ve skutečnosti budou vyžadovat péči a trénink. Co jiného můžete čekat od zanedbávané kočičky než poškrábaný nábytek? Ani pejsek, ponechaný bez dozoru vedle čerstvě zasazené květiny, není pravděpodobně to pravé!

Tak jako u ostatních Simích her jde o hru s otevřeným koncem – sami si vytvoříte a ovládáte digitální postavy a určujete, co se stane, neboť všechny příběhy budou ve vašich rukou. Navíc si můžete vyměňovat různé předměty a potřeby pro své mazlíčky s ostatními hráči nebo se postarat o všechny mazlíčky ve svém okolí v novém domově pro psy, který si sami vytvoříte. Také můžete vlastnit obchod se zvířátky a poradit tak ostatním Simíkům při výběru mazlíčka.

Tak neváhejte a pořiďte svým Simíkům domácího mazlíčka, se kterým si určitě užijete spoustu zábavy.

Datum vydání hry: 3.11.2006
Cena hry: 1199 Kč
Cena herní konzole: 4990 Kč

Tiskové zprávy

Diskuse