Verizon a Intel - on-line PC hry na TV

8. 11. 2006 00:35    Rubrika: Tiskové zprávy

VERIZON A INTEL PŘINÁŠEJÍ ON-LINE PC HRY NA TV OBRAZOVKU

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Cílem spolupráce je zpřístupnit hry Verizon na vyžádání na PC s technologií Intel® Viiv™ a aplikací PlayLinc Game Messenger. Společnosti Verizon a Intel spolupracují na zpřístupnění populárních PC her na televizních obrazovkách spotřebitelů prostřednictvím PC s technologií Intel® Viiv™. Hry tak budou zábavnější a dostupnější než kdykoli dříve.

Obě společnosti budou rovněž propagovat novou verzi herního systému PlayLinc, který zjednodušuje a zpestřuje hraní on-line her pro více účastníků. PlayLinc je k dispozici zdarma a nabízí širokou škálu funkcí, včetně bezplatných soukromých serverů, integrace VoIP a možnosti sledovat, kdy jsou přátelé on-line a připraveni ke hře.

„Zajišťujeme graficky pestrou, 'velkoplošnou' zábavu pro celou rodinu,“ uvádí Colson Hillier, ředitel vývoje nových produktů společnosti Verizon. „Nové hry, které budou již brzy k dispozici, jsou působivější než realita, zábavnější a díky spojení domácího počítače a televize přístupné v podstatě v jakémkoliv místě domácnosti. Tento krok je pokračováním snahy společnosti Verizon zajistit zákazníkům obsah a služby, které mají rádi, kdykoliv a jakkoliv chtějí.“