Herní notebooky Asus G1 a G2

16. 11. 2006 16:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové herní notebooky ASUS jsou připraveny k opravdovému boji

Herní notebooky Asus G1 a G2

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Modely G1 a G2 nabízejí progresivní grafická řešení a exkluzivní zobrazovací technologie

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel vysoce výkonných notebooků, dnes uvádí na trh první dva notebooky určené pro mobilní hráče. Modely G1 a G2, založené na nejnovější mobilní technologii Intel Centrino Duo doplněné výkonnou grafikou, představují převrat ve způsobu hraní her, jež ohromuje vysokou rychlostí a realistickým obrazem a zvukem. Notebooky se širokoúhlým displejem o velikosti 15, 4” a 17” obsahují vestavěné moderní konstrukční prvky, které umocňují jejich celkový image, a to včetně přídavného OLED displeje, bočních/předních reproduktorů, zvýrazněných ovládacích kláves a bočního osvětlení.

Kompletní herní systém v neotřelém designu
Za účelem poskytnout hráčům nejlepší herní zážitek zkonstruovala společnost ASUS dva notebooky s nejmodernější výzbrojí a spoustou konstrukčních „vychytávek“. Kryt LCD se speciálním designem dává notebooku nejen bezprostřední identitu herního stroje, kterou se na první pohled odlišuje od běžných notebooků, ale zároveň zvyšuje odolnost povrchu proti poškrábání. Boční osvětlení Direct Flash pak ožije, když je aktivní podpora DirectX 9 v graficky vypjatých momentech.
Přídavný informační displej ASUS Direct Messenger zobrazuje zprávy, stav systému a upozornění bez jakéhokoli narušení celoobrazovkového herního režimu. Tento OLED displej může být využit také pro zobrazování osobních zpráv nebo identifikace volajícího, když je aktivována funkce Power4 Phone.

Videokomunikace bez zbytečných drátů
Vestavěná webová kamera s velkým rozlišením, mikrofon a reproduktory zase umožňují videokonference bez připojování jakýchkoli dalších zařízení. Hráči tak mohou mluvit se spoluhráči nebo se soupeři z celého světa, což umocňuje realističtější zážitky z hraní.

Zvýraznění herních kláves
Klávesnice s plnou velikostí přináší ergonomický komfort při mobilním hraní, přičemž klávesy W, A, S a D jsou speciálně označeny barevnými čtverečky, které zapadají do celkového barevného schématu notebooku a umožňují okamžitou orientaci jedním letmým pohledem.

Silný vizuální zážitek
Pro uspokojení nejnáročnějších zobrazovacích standardů integruje technologie ASUS Splendid Video Intelligence různé multimediální zdroje dat, snižuje šum a zlepšuje kvalitu obrazu. Uživatelé si mohou vychutnávat vynikající obraz s lepším kontrastem, jasem, odstínem kůže a sytostí barev ve všech videoaplikacích. Režimy Hra a Noc se skvěle hodí pro náročné herní situace, kde nejen zvyšují ostrost detailů obrazu, ale také zvýrazňují obrysy, což je ideální pro podnikání utajených a přepadových akcí.

Nadstandardní konektivita
Rozhraní Bluetooth 2.0 umožňuje přenos dat třikrát rychleji než standardní Bluetooth, což přináší lepší konektivitu a synchronizaci mezi digitálními zařízeními. Navíc je přítomna také kompletní sada vstupních/výstupních portů, které nabízejí pohotové přenosy a ukládání dat, dále pak USB porty, TV výstup, čtečky karet a slot pro Express Card.
Nechybí ani integrovaná WLAN 802.11 a/b/g., která zajišťuje vysokorychlostní bezdrátový internet. Exkluzivní funkce ASUS Net4 Switch navíc detekuje dostupné sítě v okolí a umožňuje uživatelům snadné připojení kdekoli na cestách.

Dlouhá výdrž baterie
Mobilita představovaných notebooků je posílena prodlouženou výdrží baterie, které zvyšuje jejich užitnou hodnotu. Správa napájení ASUS Power4 Gear+ totiž prodlužuje výdrž baterie až o 20 – 25 % a zaručuje spolehlivé a stálé napájení.

Série herních noteeboků G1 a G2
Přehled základních parametrů:

Intel® Centrino® Duo Mobile Technology
- Intel® Core™2 Duo Processor T7600/T7400/T7200/T5600/T5500
- Mobile Intel® 945PM Express Chipset
- Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection
Genuine Windows® XP
- Genuine Home
- Genuine Professional
- Genuine Media Center (G2)
DDRII 533/667MHz, up to 2GB
15.4" WXGA/WSXGA (G1)/ 17" WXGA (G2); Color Shine LCD
ASUS Video Intelligence Technology
NVidia GeForce Go7700 512 fyzická VRAM (G1)
ATI Mobility™ Radeon® X1700 512 MB fyzická VRAM (G2)
SATA 80/100/120/160 GB HDD
DVD Super-Multi, Light Scribe
Vestavěná webová 1,3Mpix kamera
ASUS Direct Flash+ ASUS Direct Messenger
10/100/1000, 802.11a/b/g, Bluetooth V2.0+EDR (doplněk)

Tiskové zprávy

Diskuse