Asus podpořil herní turnaj WGT Czech

16. 11. 2006 16:08    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUS podporuje progaming a vítězům herního turnaje WGT Czech 2006 věnuje hodnotné ceny

Světová soutěž pro hráče počítačových her startuje poprvé v České republice

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední světový výrobce základních desek a grafických řešení, je hlavním sponzorem cen turnaje jedné z největších světových herních událostí letošního roku World GameMaster Tournament (WGT). ASUS dodá na turnaj 12 herních notebooků, které umožní veřejnosti prokázat své schopnosti v řízení vozu ve hře Need for Speed. Kromě výkonného notebooku G1 se návštěvníci navíc budou moci seznámit také s dalšími produkty společnosti ASUS.

Poprvé v České republice
World GameMaster Tournament je největší celosvětová progamingová akce, jejíž snahou je vytvoření špičkových podmínek pro utkání nejlepších hráčů z celého světa a nabídka možnosti sdílet vzrušující zážitky z hraní počítačových her i ostatním. První ročník největšího herního šampionátu probíhá v průběhu druhé poloviny letošního roku v 17 zemích světa, přičemž dosud se soutěže zúčastnilo již přes 46 000 hráčů v Evropě. V České republice organizuje soutěž pro profesionální hráče z celé České republiky sdružení WGT ve spolupráci s Městskou částí Praha 13. Celorepublikové finále se tak bude konat v klubu Mlejn v pražských Stodůlkách ve dnech 17. - 19. listopadu.

Zajímavá motivace pro hráče
Kromě zábavy čekají na vítězné hráče rovněž zajímavé ceny. Společnost ASUS věnuje výhercům z řad profesionálních hráčů i veřejnosti dary v hodnotě 300 tisíc korun.
Na tři nejlepší týmy z řad profecionálních hráčů, kteří se již kvalifikovali na gamepark.cz a v klubu Mlejn (počet registrovaných hráčů je přes 1 000), tak čekají následující ceny:

1. místo: 40 000 Kč + 5x základní deska ASUS P5B-V
2. místo: 20 000 Kč + 5x grafická karta ASUS EN7600GS Silent
3. místo: 5x počítačová skříň bluetooth myš+ 5x chladič ASUS SilentSquare

Partneři soutěže jsou CD PROJEKT, GamePark, M\xC6 Praha 13, Level, Logitech, Lynx, Nvidia a Radio Wave.

Tiskové zprávy

Diskuse