D-LINK prodlužuje záruku

16. 11. 2006 16:06    Rubrika: Tiskové zprávy

D-LINK PRODLUŽUJE ZÁRUKU NA FIREMNÍ BEZDRÁTOVÉ A SMART PŘEPÍNAČE, PRODÁVANÉ V EVROPĚ, ZE DVOU NA PĚT LET

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Změna odráží důvěru v kvalitu produktů a přináší konkurenceschopnější servisní podmínky

Společnost D-Link oznámila, že prodlužuje standardní záruku všech smart a firemních bezdrátových přepínačů, prodávaných v Evropě, ze dvou na pět let.
Nová záruka se vztahuje na všechny objednávky od 1. listopadu 2006.

„Tento krok odráží naši důvěru v kvalitu našich přepínačů a zároveň naše přání zajistit našim zákazníkům zcela klidnou mysl při nákupu zařízení D-Link,” řekl Jiří Kraval, Sales director D-Link Česká republika.

Prodloužení záruky je součástí strategie D-Link přinášet stále konkurenceschopnější a sofistikovanější nabídku služeb evropským zákazníkům. Společnost již nabízí pětiletou záruku na všechny řiditelné přepínače a také omezenou celoživotní záruku na přepínače řady xStack.

Bezdrátové a smart přepínače hrají klíčovou roli v celkovém portfoliu

Firemní bezdrátové a smart přepínače D-Link hrají klíčovou roli v portfoliu přepínačů společnosti a splňují rostoucí požadavky zákazníků na lepší síťovou flexibilitu, ovladatelnost, šířku pásma a zvýšenou bezpečnost.

Řada firemních bezdrátových přepínačů byla zkonstruována tak, aby umožnila snadnou instalaci a správu bezdrátových přístupových bodů. Veškerý datový a řídící provoz prochází přepínačem, který provádí také různé úlohy, včetně autentizace a autorizace uživatelů a zařízení a také řízení a přidělování šířky pásma. Navíc nabízí přepínač i funkce kvality služeb (QoS), například upřednostnění časově kritických dat.

Smart přepínače D-Link byly navrženy speciálně pro malé a střední podniky a nabízejí výkonné síťové funkce za nižší cenu než plně řiditelné přepínače. Uživatelé mohou snadno konfigurovat porty, ovládat VLAN a monitorovat provoz svých přepínačů prostřednictvím webového prohlížeče.