Přichází Gears of War pro Xbox 360

20. 11. 2006 10:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Hra „Gears of War“ přichází na trh

Přichází Gears of War pro Xbox 360

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Exklusivní titul “Gears of War” pro Xbox 360 je připraven k tomu, aby k obrazovkám přitáhl statisíce hráčů po celém světě

Hra „Gears of War“ se dne 17. listopadu začíná prodávat také v evropských obchodech. Jedná se o nejvíce očekávaný titul roku 2006, který je umocněno neuvěřitelnou poptávkou ze strany hráčů celého světa. Společnost Microsoft odhaduje, že „Gears of War“ , který je exkluzivním titulem pro Xbox 360, dosáhne celosvětových prodejů přesahujících 1 milion kopií již tyto Vánoce. Tím nastaví novou hranici jako nejrychleji se prodávající hra pro tento sytém. Již zítra si tak budou moci všichni hráči užít skvělou akci a válčit proti nepříteli buď sami, nebo se účastnit online bitev prostřednictvím sítě Xbox Live, kterou k dnešnímu využívá přes 4 milióny uživatelů.

Hra „Gears of War“, vyvíjená společností Epic Games a vydávaná společností Microsoft Game Studios, měla svůj debut za velkého ohlasu na výstavě Electronic Entertainment Expo (E3) v roce 2005. V tu chvíli si hra navždy získala pozornost jak novinářů, tak i všech hráčů. Intenzivní a revoluční koncept uvrhne hráče do bitvy o přežití lidstva proti děsivé rase nepřátel, známé pod názvem „The Locust Horde“. Kombinace filmové hratelnosti, dramatického příběhu a intenzivní akce (společně se single-player a multiplayer online hrou přes službu Xbox Live) dělá ze hry „Gears of War“ klíčový titul pro Xbox 360, poskytující jeden z nejlepších „next-generation“ zážitků v oblasti interaktivní zábavy.

„Gears of War“ je hrou, u které jsme si jisti, že dostojí všem svým slibům a očekáváme, že dosáhne hranice 1 milionu prodaných kusů rychleji, než jakýkoli jiný nový titul pro Xbox,” řekl Chris Lewis, regionální viceprezident Entertainment & Devices Division (E&D) pro oblast EMEA. “Tyto prázdniny jsou velice důležité pro celý průmysl a Xbox 360 nabídne jedinečný zážitek, který vám nenabídne nikdo jiný, než na tato konzole. Vynaložili jsme veliké úsilí, abychom trhu zpřístupnili nové a vzrušující tituly a hra „Gears of War“ je skvělým příkladem, jak se společnost Microsoft zasazuje o tvorbu originálních a chytlavých her pro hráče ze všech koutů světa.”

Hra „Gears of War“ získala několik velice prestižních ocenění, včetně „The Game Critics Awards’ Best Console Game“ (cena za nejlepší konzolovou hru) a „The Best Action Game of E3 2006“ (nejlepší akční hra výstavy E3 za rok 2006). Již nyní získává vysoká hodnocení v recenzích, jako např. 9 z 10 v anglickém oficiálním Xbox magazínu a 19/20 v Console+ ve Francii.

„Ohlas, jaký hra „Gears of War“ vyvolala, byl ohromný” , řekl Cliff Bleszinski, hlavní designér hry „Gears of War“ ve společnosti Epic Games. „Práce na hře „Gears of War“ byla dělána s láskou a do hry jsme vložili vše, co jsme mohli. Očekáváme, že hra bude mít velký úspěch a je velice potěšující vidět lidi, jak jsou ji unešeni stejně jako my.”

„Gears of War“ od společností Epic Games a Microsoft Game Studios je taktická akce kombinovaná s prvky hororu, viděná z pohledu třetí osoby, která je dostupná exklusivně pro Xbox 360. V obchodech bude k dostání od pátku 17. listopadu.

Tiskové zprávy

Diskuse