Bluetooth souprava Sony Ericsson HBV-100

Bluetooth™ souprava Sony Ericsson HBV-100 pro bezdrátové internetové volání

Bluetooth souprava Sony Ericsson HBV-100

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Sony Ericsson dnes představila novou soupravu HBV-100 určenou pro bezdrátové vyřizování hovorů prostřednictvím internetových VoIP řešení. Souprava se skládá z Bluetooth headsetu HBH-PV705 a Bluetooth USB adaptéru. Uživatel s ní získá komfort obvyklý pro náhlavní soupravy Sony Ericsson i při využití levnější VoIP telefonie. Headset lze samozřejmě použít i obvyklým způsobem ve spojení s mobilním telefonem.

Zprovoznění celé soupravy HBV-100 je velmi jednoduché. Malý Bluetooth USB adaptér se připojí k počítači s operačním systémem Windows XP a instalace potřebného softwaru je snadná. S přiloženým headsetem je adaptér již spárován. Souprava je kompatibilní s většinou používaných VoIP řešení.

Headset HBH-PV705 klasické konstrukce má velmi vysoký výkon, čistý zvuk a malou hmotnost. Na jedno nabití baterie vydrží až 12 hodin hovoru a až 300 hodin v pohotovostním režimu. Reproduktor soupravy je malý a nezakrývá celý sluchovod. Umožňuje tak bezproblémovou komunikaci s dalšími osobami, aniž by bylo nutné headset sundávat.

Souprava Sony Ericsson HBV-100 bude k dispozici na přelomu prosince tohoto roku a ledna 2007.

Sony Ericsson HBV-100 – charakteristiky:
Obsah balení:
• Bluetooth™ headset HBH-PV705 v modré barvě