Rozšiřte svůj počítač o gigabitovou rychlost

21. 11. 2006 12:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Rozšiřte svůj počítač o gigabitovou rychlost

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Prostřednictvím gigabitového síťového adaptéru USB od společnosti Belkin mohou uživatelé přizpůsobit své počítače gigabitovým rychlostem.

Prostřednictvím gigabitového Ethernetu se přenosové rychlosti v sítích zvyšují a uživatelé tak získávají rychlejší přístup k síti. Ne všechny počítače jsou však pro gigabitový Ethernet připraveny. S gigabitovými síťovými kartami USB 2.0 od společnosti Belkin mohou uživatelé využít výhod plné rychlosti kabelové gigabitové sítě. Tyto adaptéry využívají prostě port USB 2.0 počítače a umožňují tak rychlý přenos velkých souborů mezi pracovními stanicemi a síťovými disky.

USB adaptér se na LAN straně chová jako plnohodnotné zařízení na gigabitovém standardu, přestože USB 2.0 port poskytuje rychlost pouze 480Mbps

Pětiportový gigabitový přepínač Belkin potom poskytuje centrální přípojný bod gigabitové sítě 10/100/1000 a automaticky nastavuje rychlost podle připojených zařízení (10, 100 nebo 1000 Mbps), čímž automaticky zajištuje úpravu pro přímo průchodné nebo smíšené kabely. Není třeba se starat o typ kabelu – gigabitové rychlosti jsou tak snadno dostupné.

Výhody
-Pracuje na síťové rychlosti až 1000 Mbps (fyzická rychlost přenosu dat).
-Snadná integrace do existujících sítí 10/100 Ethernet; automatické rozpoznávání rychlosti sítě a typu kabelu a příslušné přizpůsobení.
-Rozsáhlá podpora ovladačů, podpora počítačů Mac a zpětná kompatibilita se sítěmi 10/100.

Cena a dostupnost
Gigabitový síťový adaptér USB 2.0 - F5D5055ee - 999 Kč

Tiskové zprávy

Diskuse