LCD Benq získaly certifikaci pro Microsoft Vista

21. 11. 2006 12:13    Rubrika: Tiskové zprávy

LCD monitory BenQ získaly jako první certifikaci pro Microsoft Vista

LCD Benq získaly certifikaci pro Microsoft Vista

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost BenQ oznámila, že dva LCD monitory z její produkce, FP93GX+ a FP93GS, získaly jako první na světě logo „Works with Windows Vista“. Certifikace zajišťuje spolehlivost, stabilitu, bezpečnost a správnou instalaci pro práci s tímto operačním systémem.

„Jsme potěšeni, že prvními monitory na světě certifikovanými pro operační systém Windows Vista společnosti Microsoft, jsou právě naše produkty. Monitory BenQ vždy nabízely uživatelům spojení inovace a technologie,“ komentuje Conway Lee, generální ředitel divize BenQ Digital Media. „Oba modely byly navrženy pro maximální využití schopností nejnovějších Windows.“

FP93GX+ nabízí extrémně rychlou odezvu 2ms společně s BenQ technologií Advanced Motion Accelerator (AMA), která poskytuje ostřejší pohyblivý obraz díky snížení doby odezvy v celé barevné škále a zaručuje krystalicky čistý obraz vyžadovaný video aplikacemi. FP93GS je osazena BenQ technologií Senseye, která automaticky a dynamicky vylepšuje kvalitu obrazu. Monitory FP93GX+ a FP93GS byly testovány, aby bylo zaručeno, že splňují standardy vysoké kvality a poskytují uživatelům operačního systému Windows Vista nezkreslený zážitek.

Tiskové zprávy

Diskuse