Nové laserové tiskárny Lexmark řady E

21. 11. 2006 12:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Lexmark zvyšuje produktivitu prostřednictvím nové technologie černobílého laserového tisku

Nové laserové tiskárny Lexmark řady E

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Lexmark dnes představila svou první řadu černobílých laserových tiskáren, jejíž všechny modely využívají unikátní technologii tiskové hlavy a zapékací jednotku s okamžitým zahřátím a standardně umožňují oboustranný tisk, čímž pomáhají zákazníkům zvyšovat produktivitu a snižovat náklady a objem odpadu.

Řada Lexmark E se vyznačuje novátorskou konstrukcí, která využívá více než 40 nových udělených a přihlášených patentů, jež činí tiskárnu rychlejší, spolehlivější a energeticky úspornější. Řada Lexmark E dále nabízí nový tichý režim, který optimalizuje nastavení a díky němuž patří tyto laserové tiskárny k nejtišším v oboru.

Řada Lexmark E obsahuje technologii tiskové hlavy, která jako první v oboru využívá miniaturní otočné zrcadlo ke snížení počtu pohyblivých součástí a zvýšení spolehlivosti. Technologie zapékací jednotky s okamžitým zahřátím v řadě Lexmark E snižuje čas prvního výtisku až na 6,5 s, a to i ze spánkového režimu, a zajišťuje tak, že tiskárna je připravena, kdykoli zákazník potřebuje tisknout.

Všechny modely také podporují novou platformu Microsoft® Windows Vista™.

„Řada Lexmark E je důkazem odhodlání společnosti Lexmark vyvíjet novátorské technologie, které našim zákazníkům poskytují špičkový výkon a ekologické přínosy,“ řekl Paul Rooke, výkonný viceprezident společnosti Lexmark a prezident divize tiskových řešení a služeb.

Lexmark E250d a E250dn
Tiskárna Lexmark E250d dosahuje rychlosti tisku až 28 str./min. na formát A4 a standardně umožňuje oboustranný tisk, což je u zařízení s takto nízkou cenou skutečně vzácností. Pro zákazníky, kteří chtějí zařízení sdílet mezi více uživateli, je určen model Lexmark E250dn, který je standardně vybaven podporou sítě.

Předpokládaná koncová cena Lexmark E250d je 4.390,- Kč bez DPH *
Předpokládaná koncová cena Lexmark E250dn je 5.590,- Kč bez DPH *

Lexmark E350d a E352dn
Model Lexmark E350d standardně podporuje oboustranný tisk a nabízí nejvyšší jmenovitou rychlost tisku ve své třídě – až 33 str./min. na formát A4. Tiskárna Lexmark E350d je vybavena displejem LCD, který usnadňuje tisk. Umožňuje také používat tiskovou náplň z následného prodeje na 9 000 stránek**, což představuje nejvyšší výtěžnost ve své třídě. Tiskárna Lexmark E352dn poskytuje pracovním skupinám podporu sítě.

Předpokládaná koncová cena Lexmark E350d je 7.490,- Kč bez DPH *
Předpokládaná koncová cena Lexmark E352dn je 9.390,- Kč bez DPH *

Lexmark E450dn
Tiskárna Lexmark E450dn nabízí grafické uživatelské rozhraní a vylepšené bezpečnostní funkce a je určena k podpoře pokročilých řešení pro větší pracovní skupiny a podnikové zákazníky. Tiskárna dosahuje nejrychlejšího času prvního výtisku ve své třídě. Zákazníkům s velkými objemy tisku nabízí ještě nižší náklady na stránku prostřednictvím volitelné tiskové náplně z následného prodeje na 11 000 stránek**.

Předpokládaná koncová cena Lexmark E450dn je 11.490,- Kč bez DPH *

Tiskové zprávy

Diskuse