Pc Acer Aspire T

24. 11. 2006 14:56    Rubrika: Tiskové zprávy

Řada Acer Aspire T: Nejlepší spojení spolehlivosti, funkčnosti a designu.

Pc Acer Aspire T

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Zažijte non-stop zábavu.

Společnost Acer, čtvrtý největší prodejce na světovém trhu IT (zdroj: údaje společnosti Gartner za 2. čtvrtletí 2006), dnes představila dva nové přírůstky řady Aspire T stolních osobních počítačů. Tato řada je tvořena stolními osobními počítači s neobyčejně příznivým poměrem ceny a výkonu, které jsou vhodné pro zábavu i pro kancelářskou práci.

Tyto počítače jsou určeny především pro domácí uživatele s vysokými nároky na systém za příznivou cenu, který musí splňovat jejich požadavky na produktivitu i zábavu. Nové stolní osobní počítače byly navrženy především s ohledem na funkčnost, design, spolehlivost a ochranu investice. Počítače této řady ocení i pokročilí uživatelé, které zaujme solidní výkon, široká nabídka funkcí, možnost snadného rozšíření a modernizace, jakož i veškeré funkce, které splňují měnící se nároky na techniku, multimédia a zábavu.

Počítače Acer Aspire T180 a Aspire T660, které jsou založeny na nejmodernější dvoujádrové platformě a grafických technologiích, umožňují provádět současně několik aplikací s vysokými nároky na výkon procesoru, např. hrát 3D hry, poslouchat zvukové soubory (hudbu nebo FM rozhlas) a sledovat videofilmy na DVD discích či televizi anebo si prohlížet fotoalba.

Flexibilitu a funkčnost zajišťuje konstrukční řešení šasi počítače Aspire T, které umožňuje snadný přístup k vnitřku počítače: uživatelé tedy mohou rychle modernizovat systém a/nebo provádět jeho údržbu, protože pevné disky Serial ATA, operační paměť DDR II 533/667 MHz, optické jednotky i komunikační rozhraní jsou snadno dostupné.

Předinstalované programy
Předinstalovaná multimediální utilita Acer eMode Management je určena pro správu hudebních nahrávek, videofilmů, fotografií, televizních a rozhlasových programů, internetu a digitálního televizního vysílání a dále umožňuje vypalovat filmy, fotoalba a hudbu na DVD a CD disky. Acer eRecovery Management je nástroj pro zálohování a obnovení systému, na který se uživatel může spolehnout v případě, že je třeba obnovit obsah disků včetně nastavení operačního systému.

Acer Aspire T660 – nejvyšší efektivita
Acer Aspire T660 je plně vybavený stolní počítač, který nabízí kromě vynikajícího výkonu i nesrovnatelné zážitky při sledování digitální zábavy.

Nový počítač Aspire T660 s procesorem Intel Core 2 Duo, Pentium D, Pentium 4 nebo Celeron D, integrovanou grafikou ATI Radeon Xpress 1000, až 2 GB pamětí DDR2 Dual Channel a velkokapacitním diskem Serial ATA s přenosovou rychlostí 3 GB/s zaručuje nejvyšší rychlost, nižší spotřebu energie a výkon nutný pro provádění nejmodernějších multimediálních aplikací.

Acer Aspire T660 až se sedmi USB porty je připraven pro připojení nejrozšířenějších periferních zařízení včetně sluchátek, mikrofonu, digitálního fotoaparátu, skeneru i digitální videokamery. Navíc karta Gigabit Ethernet současně podporuje náročné aplikace, jako např. hraní her online či video streaming. Zvuk High Definition 7.1 Surround Sound s jednoduchým uživatelským rozhraním dosahuje špičkové kvality a umožňuje vybírat jedinečné poslechové režimy.

V průběhu vývoje domácích osobních počítačů došlo ke změně jejich tradiční velikosti a funkce. Moderní osobní počítače nacházejí uplatnění jako televizor, DVD přehrávač či hi-fi systém a umožňují správu hudby a obrázků, a tedy se spolupodílejí na prosazení nové koncepce domácí digitální zábavy.

Acer Aspire T180 – hodnota výkonu
Acer Aspire T180 podporuje novou generaci procesorů AMD Athlon 64 X2, Athlon 64 a Sempron s grafickým čipsetem NVIDIA® nForce® 405. Je vybavený nejmodernějšími technologiemi, a tedy chrání vaši investici.

Nový Acer Aspire T180 se systémovou pamětí až 4 GB DDR2 533/667 MHz zvládá lehce několik náročných aplikací současně a až čtyři velkokapacitní pevné disky Serial ATA nabízejí více než dostatečný prostor pro uložení důležitých dat i vynikající pružnost při správě obsahu pevného disku.

Čtečka paměťových karet typu „9 v 1“, sedm portů USB 2.0 a síťová karta Gigabit Ethernet napovídají, že Aspire T180 se zcela přirozeně stane centrem domácí digitální zábavy. Design počítače Aspire T180 s nejmodernějšími současnými technologiemi se vyznačuje hladkými liniemi a atraktivními křivkami, které dokazují, že počítač je vhodný domů i do menší kanceláře.

Všechny osobní počítače řady Acer Aspire T jsou dodávány s předinstalovaným operačním systémem Microsoft® Windows® XP Home Edition. Jsou však připraveny i na operační systém Vista a standardně jsou vybaveny sadou programů s úplným souborem systémových utilit pro další zvýšení výkonu Acer eMode Management a Acer eRecovery Management a dále programy Adobe Reader, CyberLink PowerDVD, NTI CD Maker, který umožňuje „vypálit“ disk v optické mechanice jediným kliknutím, a dále i programem Norton Antivirus, který může být jednoduše aktualizován prostřednictvím internetu.

Na všechny stolní osobní počítače je poskytována jednoletá záruka mail-in.

Tiskové zprávy

Diskuse