ROG ASUS Striker Extreme útočí

24. 11. 2006 14:55    Rubrika: Tiskové zprávy

ROG ASUS Striker Extreme útočí

ROG ASUS Striker Extreme útočí

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Nová základní deska zjednodušuje stavbu výkonného herního systému

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední světový poskytovatel základních desek, uvádí na trh motherboard Striker Extreme, který ulehčuje stavbu vlastní výkonné herní stanice a identifikaci případných problémů souvisejících s přetaktováním.
Jako čerstvý člen populární série Republic of Gamers (ROG), podporuje Striker Extreme, založený na nForce 680i SLI, procesor Intel Quad-Core a technologii Nvidia Quad-SLI. Je rovněž připravená pro 1,333MHz FSB. Nová základní deska, vyrobena pro hráče, poskytuje výkon pro plynulé zobrazování videa a extrémní provozní nároky.

Snadná a stylová práce se systémem
LCD Poster představuje vynikající funkci pro ladění systémů a upgradů. Namísto kódů totiž LCD Poster, umístěný na pozadí I/O, zobrazuje názvy jednotlivých bootovacích procesů.
V případě, kdy systém nereaguje kvůli špatnému spojení nebo konfiguraci, tak LCD Poster zamrzne na názvu zobrazovaného procesu, který vytuhnutí způsobil, a umožní přesně zjistit, co je třeba vyladit.

Spojení i za horšího osvětlení
Mnoho hráčů zjišťuje, že s rostoucí popularitou LAN a internetových sportovních turnajů, je nastavování a vylaďování jejich počítačů v tmavém prostředí poněkud obtížné.
Striker Extreme však obsahuje funkci EL I/O, která zajišťuje osvícení zpětného I/O panelu pro pohodlné spojení ve špatně viditelných podmínkách. Hráči se tak nemusejí obávat zablokování svých přístrojů při špatném spojení. LED na desce navíc zajišťují osvětlení návěští na základní desce. Uživatelé mohou LED zapnout spuštěním I/O na pozadí, přičemž toto přepnutí rovněž deaktivuje všechny ostatní okruhy na základní desce s výjimkou LED, které zajišťují bezpečnost během potíží se systémem. Kromě umožnění snadného DIY oživují tyto dvě funkce systém příjemným osvětlením.
Základní deska Striker Extreme rovněž umožňuje jakékoliv přepínání na desce (zapínání a vypínání systému, resetování a mazání CMOS) jediným stiskem tlačítka.

Skvělý zvuk
Zvuková karta SupremeFX, se vzorkováním 24bit/192kHz u všech kanálů, zajišťuje vysoce kvalitní zvuk, a to ať už přes sluchátka nebo 7.1 reproduktory. Připojený mikrofon zahrnuje filtr šumu na pozadí, který detekuje opakované a trvalé šumy (nehlasové signály), jakými jsou například počítačové ventilátory a klimatizace. Zjištěné ruchy pak při nahrávání eliminuje.

3D hry, 3DMark® 06 Advanced Edition, Kaspersky® Anti-Virus v jednom
Součástí balení je Ghost Recon Advanced Warfighter, která se řadí mezi nejoblíbenější hry současnosti a nabízí podporu pokročilých fyzikálních efektů. Oblíbená série 3DMark je jednou z nejpopulárnějších zkušebních aplikací pro profesionály, přičemž její nejnovější verze 3DMark06, která zahrnuje pokročilé SM2.0 a HDR/SM3.0 Shader grafické testy, nyní obsahuje také jednotlivé a vícenásobné testy procesorových CPU.

Produkt Kaspersky® Anti-Virus Personal, založený na pokročilých antivirových technologiích, nabízí prvotřídní antivirovou ochranu jednotlivým uživatelům, ale i domácím kancelářím. Zahrnuje zařízení Kaspersky® Anti-Virus, které nově zabraňuje průchodu škodlivým programům, patřícím v oblasti průmyslu k těm nejzávažnějším.

Shrnutí základních parametrů:
-Intel® Quad-core CPU Ready
-Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready
-Nvidia nForce® 680i SLI™
-Dual-channel DDR2 800/ 667/ 533
-SupremeFX / DTS Connect/ Array Mic / Noise Filter
-10 x USB
-6 x onboard SATA and 2 x eSATA
-2 x 1394a

Tiskové zprávy

Diskuse