Dell Latitude 131L do kanceláře i na cesty

24. 11. 2006 14:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Latitude™ 131L zvyšuje výkonnost a snižuje spotřebu energie při práci na cestách

Dell Latitude 131L do kanceláře i na cesty

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění


Společnost Dell rozšířila své portfolio přenosných počítačů o Latitude 131L. Elegantní a cenově dostupný notebook je určený pro firemní nasazení. Notebook je charakteristický zvýšeným výkonem a sníženými náklady na spotřebu energie při použití v kanceláři i na cestách.

Latitude 131L je prvním notebookem společnosti Dell, který je orientovaný na firemní sektor a je osazen procesorem AMD™. Notebook je ideální pro každodenní firemní použití. Uživatelé ocení širokoúhlý 15,4“ displej a procesory AMD Mobile Sempron™ nebo mobilním dvoujádrový AMD Turion™ 64 X2.

„Společnost Dell i nadále rozšiřuje svoji cenově dostupnou řadu notebooků, která má pomoci společnostem řídit obchod za pohybu,“ řekl Eric Greffier, ředitel pro klientské produkty společnosti Dell EMEA. „Chceme pomoci našim zákazníkům získat maximum z financí, které investovali do mobilních technologií. Výsledkem by mělo být podstatné zlepšení výkonnosti i nákladů na energii a současná proměna ve skutečně mobilní pracovní sílu,” dodal Eric Greffier, ředitel pro klientské produkty společnosti Dell EMEA.

Nový notebook Latitude je vytvořen tak, aby pomocí nového nastavení Dell Energy Smart snižoval spotřebu elektrické energie a šetřil náklady.

Doplňující informace o produktu
Technické specifikace notebooku Latitude 131L:
• Integrovaná grafická karta
• Širokoúhlý monitor
• Windows Vista™ Capable1
• Nastavení notebooku je možné snadno ovládat pomocí software Dell QuickSet
• Volitelná služba CompleteCare Accidental Damage Service2
• Až tři roky podpory a služby zahájení opravy následující pracovní den (NBD)

Latitude 131L se standardním mobilním procesorem AMD Sempron™ je dostupný od 20 300 Kč bez DPH a dopravného. Cena notebooku se zvolenou mobilní technologií Dual-core AMD Turion™ 64 X2 začíná na 21 300 Kč .

Tiskové zprávy

Diskuse