Discovery a Nokia - společná kampaň

24. 11. 2006 14:56    Rubrika: Tiskové zprávy

SPOLEČNÁ CELOEVROPSKÁ KAMPAŇ DISCOVERY A NOKIA.

Discovery a Nokia - společná kampaň

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Discovery Networks Europe, dceřinná společnost globální mediální společnosti s vedoucím postavením na trhu - Discovery Communications a společnost Nokia přicházejí se společnou kampaní “Making Connections”. Cílem této kampaně je přiblížit lidem dnešní svět moderních komunikačních technologií a motivovat zákazníky, aby používali 3G technologie k vytváření vlastních webových příběhů.

Discovery Networks Europe a Nokia vytvořili společně sérii spotů s délkou šedesáti sekund o tom, jak mohou jednotlivci využít 3G technologie k vytváření obsahově zajímavých blogů a sdružovat lidi se společným zájmem. Čtyři z celkového počtu dvanácti příspěvků budou založeny na skutečných příbězích diváků, kteří se chtěli podělit o své nevšední zážitky s ostatními. Diváci budou vyzváni pomocí on a off-air propagačních kanálů, aby zadali své příspěvky prostřednictvím mikro stránek společnosti Nokia, které jsou přístupné také na webových stránkách Discovery na adrese: www.discoverychannel.co.uk/makingconnections.

Ze čtyř nejlepších diváckých příspěvků budou vyrobeny spoty, které poběží na Dicovery Channel.

Zákazníci se vice dozví o mikro stránkách Nokia prostřednictvím Nokia klubu a na webových stránkách www.clubnokia.com. Na této adrese je možné si stáhnout již existující příspěvky, připojit se k divácké diskuzi a seznámit se s dalšími kreativními nápady a aktivitami.

Partnerství DNE a Nokia se bude rovněž týkat komerčních on-air spotů, sponzorských a joint marketing aktivit, a to po celou dobu trvání této kampaně až do 31. prosince tohoto roku.

“Našim cílem je seznámit zákazníky s obrovskými možnostmi technologie 3G a podpořit uživatele mobilních technologií, aby se podělili o své jedinečné zážitky s ostatními lidmi po celém světě,” vyjádřil se k partnerství Heikki Tarvainen, Viceprezident sekce mobilních telefonů ve společnosti Nokia.

Tiskové zprávy

Diskuse