Podzimní konference ICC 2006

24. 11. 2006 14:54    Rubrika: Tiskové zprávy

PODZIMNÍ KONFERENCE ICC 2006

Podzimní konference ICC 2006

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Intel na konferenci pro prodejce a systémové integrátory představuje nejnovější technologické trendy a řešení

Společnost Intel oznamuje, že podzimní setkání Intel Channel Conference (ICC) pro prodejce a systémové integrátory se v regionu střední a východní Evropy konají v průběhu října a listopadu (celkem 29 setkání). Očekává se, že letos konference ICC navštíví přes 3 500 zákazníků. Zcela poprvé se konference ICC konala rovněž v Černé Hoře.

V kontextu nejnovějšího významného rozšíření nabídky produktů Intel pro servery, stolní a přenosná PC jsou konference ICC zaměřeny na školení, semináře a předvedení řešení dalších dodavatelů, která členům partnerského programu pomohou s nabídkou nových podnikových a spotřebitelských řešení pro jejich zákazníky. V České republice se konference ICC konala během října v Praze a Brně za účasti více než 230 návštěvníků.

„Díky silné poptávce mají prodejci, zvláště ve střední a východní Evropě v roce 2006 velké příležitosti k růstu,” uvádí Martin Korman, Channel Marketing Manager společnosti Intel. „Intel pracuje na tom, aby byly výpočetní a komunikační technologie dostupné ve všech zemích světa. Dosahujeme toho prostřednictvím podpory a školení místních firem v oblasti výroby a prodeje počítačů.“

Členové partnerského programu se na konferencích ICC setkávají s místními a zahraničními zástupci společnosti Intel a získávají důležitý hlubší přehled o klíčových změnách ekonomického prostředí, nových potřebách zákazníků, nových modelech použití a rozvíjejících se technologiích. Návštěvníci měli rovněž k dispozici semináře o klíčových produktech Intel, včetně nejnovějších procesorů Intel® Core™2 Duo, Intel® Core™ 2 Extreme, mikroarchitektury Intel® Core™, technologie Intel® vPro™ a dalších.

O konferencích Intel Channel Conference
Konference Intel Channel Conference (ICC) se konají dvakrát do roka pro zhruba 15 000 členů partnerských programů z oblasti EMEA. Jsou připraveny tak, aby členům těchto programů zpřístupnily nástroje a zdroje potřebné k prodeji špičkových řešení společnosti Intel na stále konkurenčnějším trhu. Každá ICC konference má konkrétní téma a přináší rozsáhlou nabídku školení, seminářů a prezentací třetích stran.

Společnost Intel je světový lídr v oblasti výroby a vývoje polovodičů, technologií, produktů a iniciativ s cílem soustavně zlepšovat pracovní prostředí a život lidí.

Tiskové zprávy

Diskuse