Apple pořádá seminář - Music on Mac

28. 11. 2006 18:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Apple pořádá seminář tvorby a zpracování digitální hudby - Music on Mac

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Apple připravila seminář, na kterém se seznámíte s novými postupy tvorby a zpracování digitální hudby na počítačích Mac. Seminář je pořádán zdarma!

Nástup počítačů s procesorem Intel přináší do kreativní oblasti zcela nové možnosti. Poznejte tyto možnosti na specializovaných seminářích, kde vám odborníci ze společnosti Apple představí nový revoluční svět kreativních aplikací Apple. Music on Mac vám představí možnosti tvorby a zpracovnání hudby v produktech GarageBand, Logic a Logic Pro. Jedním z přednášejících na pražském semináři Music on Mac bude i Gorden Keppel, Product Manager Audio Applications, Europe, Middle East and Africa z Apple Europe.

Kdy: středa 29. listopadu 2006
Kde: Rock Café, Národní 20, Praha 1
Čas: 10:00 – 12:30

V průběhu semináře se seznámite s možnostmi, které tyto aplikace poskytují a na praktických ukázkách bude dále předvedeno, jak tyto možnosti využít při konkrétní tvorbě. Demonstrovány budou i zásuvné moduly, rozšiřující funkčnost aplikací.
Důraz bude kladen i na využití pro další kreativní tvorbu - součinnost a synchronizace při tvorbě filmové hudby, tvorba podcastů pro internet a další.

Máte-li zájem o účast na tomto semináři, vyplňte následující registrační formulář:
http://www.apple.cz/SmartFeedback/module/apple_events/cz/subscribe_nov.jsp

Společnost Apple ve druhé polovině sedmdesátých let minulého století odstartovala
v podobě počítače Apple II revoluci osobních počítačů a tuto svoji inovátorskou pozici upevnila v první polovině osmdesátých let uvedením počítačů Macintosh. V současné době Apple posiluje své místo významného inovátora prostřednictvím mnoha cenami ověnčených stolních a přenosných počítačů, operačního systému Mac OS X, iLife a profesionálních kreativních aplikací. Apple rovněž rozdmýchal revoluci v oblasti digitální hudby prostřednictvím přenosných přehrávačů iPod a internetového obchodu iTunes.

Společnost CZECH DATA SYSTEMS značku Apple zastupuje v České republice od roku 1996. Je členem nadnárodního společenství MDS Group (www.mdsholdings.com) zastupujícího společnost Apple v řadě dalších zemí.

Tiskové zprávy

Diskuse